Totul este permis în noul show LadyGang difuzat la E!

Lasă deoparte manierele! Totul este permis în noul show de actualitate LadyGang difuzat duminica, din 4 noiembrie, de la ora 23:30. Inspirat de cunoscutul podcast, The LadyGang, seria de douăsprezece episoade, a câte treizeci de minute, urmărește grupul de fete celebru la Hollywood format din Keltie Knight, Becca Tobin și Jac Vanek, căruia i se alătură invitați celebri pentru discuții necenzurate, sincere și spumoase pe teme sensibile pe care le-ai discuta numai cu prietenii apropiați.

Fără limite la subiectele abordate, amuzantul trio va discuta despre o varitate de subiecte de la social media la vicii personale, bani, sex, relații și drepturi egale cu invitați precum Ed Sheeran, Karamo Brown, Jamie-Lynn Sigler, Robin Thicke and April Love Geary, Jenna Ushkowitz, Kevin Mchale și mulți alții.

Acest grup de fete este unul emancipant și amuzant.

Podcastul LadyGang, având ca public femei din generația millennials, a înregistrat peste 25 de milioane de descărcări online din 2015, anul lansării. A fost ales “Podcast of the Year”, recomandat de People’s Magazin și introdus în “Must List” de către Entertainment Weekly. Este deasemenea nominalizat E!’s People’s Choice Awards la categoria Best Pop Podcast of 2018.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod