Teodora Sava și Alina Mocanu, invitate în dressing-ul impresionant al Deliei

Concurenții ”X Factor” întră, în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima gală din cel de-al șaptelea sezon, motiv pentru care antrenorii încearcă să își încurajeze discopolii.
Delia le-a invitat pe Teodora Sava și Alina Mocanu în garderoba sa și s-au distrat ca între fete, probând haine. Telespectatorii vor putea alege marele câștigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1. 

”Este enorm! E mai mare decât living-ul din casa X Factor”, au exclamat fetele când au intrat în dressing-ul Deliei. Cunoscută pentru pasiunea sa pentru haine și accesorii, jurata ”X Factor” a depozitat cu grijă pe rafturi de dimensiuni impresionante sute de obiecte vestimentare aduse din toate colțurile lumii. 
Când s-au văzut printre rafturi, întocmai ca într-un mare magazin, Alina și Teodora s-au pus pe probat peruci, pălării, ochelari și orice le-a atras atenția.
”A fost minunat, am băut ceai, am cântat și ne-am distrat”, a povestit Teodora, care crede că această experiență a apropiat-o și mai mult de mentorul său. 

Emoțiile sporesc din această seară, când concurenții intră în prima gală ”X Factor” din acest sezon. În această seară, de la ora 20.00, dar și duminică, pe 17 decembrie, tot de la ora 20:00, viitorul lor în concurs depinde de votul telespectatorilor. Pe 22 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, la marea finală, tot aceștia vor fi cei care vor alege câștigătorul celui de-al șaptelea sezon ”X Factor”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod