Tedi, fiul lui Serban Copot, are diploma de expert in dinozauri, la doar 5 ani

Serban Copot are un baiat extrem de simpatic si de destept. La nici cinci ani, Tedi este pasionat de tot ce inseamna dinozauri si perioada in care acestia au trait.
Astfel se face ca micutul a ajuns sa ii impresioneze, prin cunostintele sale, chiar si pe ghizii de la un cunoscut parc tematic din Rasnov.

Artistul a vizitat din nou zilele trecute, alaturi de fiul lui, DinoParc Rasnov, parcul unde sunt expuse replici ale celor mai cunoscute rase de dinozauri.

In cadrul vizitei a fost organizat un concurs de cunostinte despre mamiferele care au trait in urma cu zeci si sute de milioane de ani.

In mod surprinzator, Tedi a dovedit ca stie informatii despre toate speciile expuse in cadrul parcului, reusind sa ii impresioneze, chiar sa ii eclipseze pe angajatii parcului.


La finalul concursului, Tedi a primit atestatul de DinoExpert.  

“Tedi are o mare pasiune pentru dinozauri. I-am incurajat inclinatia pentru ca am vazut ca il ajuta enorm cu pronuntia, a inteles gradele de rudenie, ce inseamna biped sau patruped si exemplele pot continua. Am fost cu el intr-o vizita surpriza la DinoParc Rasnov, unde i-a lasat cu gura cascata pe angajatii parcului. Practic, el cunostea toate speciile expuse acolo si, participand la un concurs cu intrebari, a primit diploma de Dino Expert. Dap. Tata este mandru de el mai tot timpul pentru ca este un baiat manierat, pasionat de natura, de tot ce este frumos, si care are un vocabular extrem de bogat pentru varsta lui”, declara Serban Copot.

Toamna lui 2016 va fi extrem de agromerata pentru Serban Copot.
Pe langa participarea la un nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, artistul va prezenta un nou sezon al emisiunii “iUmor” de la Antena 1, fiind astfel parte a celor mai urmarite show-uri de televiziune din weekend in Romania.

Pe langa aceste doua proiecte de televiziune, artistul pregateste un nou spectacol, precum si botezul celui de-al doilea copil al sau, Alexandru, in varsta de cinci luni.

Serban Copot este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X, proiect considerat un adevarat fenomen in industria muzicala autohtona, prima formatie din Romania care a castigat mult ravnitul trofeu  MTV Europe Music Awards.

Artistul a infiintat, in anul 2006, Asociatia Generatia Verde cu scopul de a aduce pe agenda publica subiectul ecologiei si al protectiei mediului.
Pentru proiectele sale, a primit distinctii si recunoastere pentru aportul adus la lupta cu obiceiurile nocive naturii. Serban a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu Schimbarile Climatice, Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF.

Serban Copot a lansat inclusiv carti si albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate si comunica in prezent cu fanii prin intermediul blogului sau, www.serbancopot.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod