Stirile Kanal D transmit dintr-un studio de ultima generatie

Rubrica Meteo, prezentata de doua jurnaliste cu experienta, vine sa completeze continutul Stirilor; „Sabbagh in actiune” va fi rubrica de sambata, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei.
Incepand de astazi, Stirile Kanal D transmit cele mai relevante informatii de pe agenda publica dintr-un studio nou-nout, conceput la cele mai inalte standarde tehnice, in acord cu cele mai proaspete trenduri in televiziune.  Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, stirile Kanal D devin un adevarat spectacol al informatiei si o experienta vizuala completa pentru telespectatorii de pretutindeni.

Kanal D continua sa ofere publicului cele mai importante informatii, focusul stirilor ramanand pe actualitatea cu impact major in viata cetateanului. Domenii sensibile precum educatia, sanatatea, economia vor fi pe agenda echipei Stirilor Kanal D. In acelasi timp, nu va fi neglijata nevoia de relaxare a romanilor, telespectatorii fiind conectati prin intermediul stirilor Kanal D la informatii utile din domenii precum nutritie, sport, life & style.
Vor exista in structura stirilor si dezbateri atunci cand pe agenda publica vor fi subiecte fierbinti, ce afecteaza o categorie importanta a populatiei.

Evoluam datorita telespectatorilor nostri si pentru ei.  La 10 ani de la lansarea Kanal D, am ajuns pe locul 2 in topul televiziunilor din Romania, prin munca sustinuta, creativitate, investitii permanente in continut si tehnologie si atentie la nevoile publicului.  Acum ne-am propus sa mai facem un pas important si sa le oferim celor care urmaresc zi de zi Stirile Kanal D o experienta vizuala performanta, moderna, adaptata unui continut tot mai complex”, a spus Haluk Kurcer, presedintele Kanal D.

Simona Patruleasa (de luni pana vineri, de la 19:00), Silvia Ionita (de luni pana vineri, de la 12:00), Ilinca Obadescu (in fiecare sambata si duminica de la 12:00) si Christian Sabbagh (sambata si duminica, de la 19:00) vor transmite romanilor, dincolo de informatie si emotie, valorile care au consolidat, in cei 10 ani de existenta, spiritul Kanal D: profesionalismul, obiectivitatea, buna-credinta, continutul nealiniat politic si implicarea constanta in viata comunitatii si prin intermediul campaniilor sociale si al cazurilor semnalate in cadrul programelor statiei. 

Stirile Kanal D se imbogatesc si cu o rubrica Meteo de sine statatoare, prezentata in timpul saptamanii de Anca Ciota, iar in weekend de Diana Parvu, ambele prezentatoare fiind cunoscute deja publicului Kanal D.
Diana Parvu este de sapte ani reporter al Stirilor Kanal D si, de asemenea,  realizatoare si prezentatoare a rubricii  de succes „Codul fericirii”, din cadrul Stirilor. Anca Ciota a evoluat si ea in echipa Kanal D, a fost reporter in cadrul emisiunilor „Drept la Tinta” si „WOWBiz”, a realizat de-a lungul timpului o serie de interviuri si reportaje cu personalitati marcante din tara si strainatate.

In continuare, rubricile Stirilor Kanal D vor oferi zi de zi telespectatorilor informatii pretioase din domenii de interes pentru categorii largi de public. Astfel, in fiecare luni seara, prin intermediul rubricii „Salvam suflete”, realizata si prezentata de Daniel Nicolaina, devenim vocea necuvantatoarelor lipsite de aparare si descurajam ferm orice violenta impotriva animalelor. Marti urmeaza ghidul pragmatic si concentrat de economie – „Cat te costa?”, realizat si prezentat de Petrica Nechita; miercuri, din „Codul fericirii”, rubrica realizata de Diana Parvu, aflam care este reteta unei vieti frumoase si echilibrate.
In fiecare joi ne pregatim pentru „Ce faci in weekend?”, cu Ilinca Obadescu, pentru ca vineri sa calatorim prin cele mai surprinzatoare locuri din Romania, alaturi de George Mihai, in cadrul rubricii „Ati fost aici?”.

Noutatea toamnei o constituie rubrica „Sabbagh in actiune”, ce va fi prezentata in weekend, sambata de sambata, in cadrul grupajului informativ al serii, de Christian Sabbagh. Cu acelasi imbold de a face bine semenilor, de a-i salva din situatii dificile sau pur si simplu de a-i invata cum sa previna fenomenul infractional,  Christian Sabbagh isi continua anchetele si reportajele de impact, de aceasta data in cadrul Stirilor Kanal D, intr-o formula concentrata, mai dinamica, intr-o formula grafica adaptata noului studio al Stirilor Kanal D.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod