Ştefan Hruşcă aniversează 25 de ani de colinde printr-un turneu naţional

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar!
 În perioada noiembrie – decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

Bucureştenii vor primi nepreţuitul dar muzical  pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional.  Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Primele date confirmate pentru spectacolele din ţară sunt următoarele:

15 decembrie – Craiova, Teatrul Naţional

16 decembrie – Braşov, Sala Patria

18 decembrie – Cluj Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor

21 decembrie – Timişoara, Opera Româna

24 decembrie – Iaşi, Teatrul Naţional

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă.
Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară consecutiv  în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului. 

Despre seria de concerte de colinde cu care  încântă de 25 de ani publicul, Stefan Hruşcă a spus: “înseamnă mult pentru mine acest sfert de veac şi le mulţumesc tuturor celor care, venind alături de mine, an de an, m-au ajutat să duc mai departe această tradiţie ce luminează Sfintele Sărbători ale Crăciunului.

Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică formă a sa.

Bilete pentru concertul aniversar din Bucureşti  se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro. Pentru spectacolele din ţara biletele sunt disponibile la sala de spectacol şi online pe startickets.ro şi bilete.ro 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod