Smiley - „De unde vii la ora asta?” este de doua saptamani pe locul 1 in topul preferintelor romanilor pe YouTube

Smiley reuseste sa obtina un nou record cu single-ul „De unde vii la ora asta?”, cea de-a doua piesa lansata in cadrul proiectului #Smiley10. Videoclipul piesei se afla deja de doua saptamani pe locul 1 in Top Tracks - Romania pe YouTube, a depasit 7,6 milioane de vizualizari si a strans aproape 100.000 de like-uri. În plus, piesa este deja in Top 10 cele mai difuzate piese pe radio (conform Mediaforest).
„De unde vii la ora asta” a devenit virala in mediul online inca din momentul lansarii, acesta avand in primele 24 de ore peste 1 milion de vizualizari pe YouTube si ocupand locul 1 in iTunes Romania.

„Este extraordinar ce se intampla. Sa te mentii cu o piesa timp de doua saptamani neintrerupt pe locul 1 in Trending pe Youtube e o performanta unica. Multumesc din nou celor care o asculta si o dau mai departe. Ma bucur nespus ca am reusit sa ating atat de multi oameni cu muzica mea”, a spus Smiley despre performanta extraordinara obtinuta cu videoclipul piesei „De unde vii la ora asta”.

In luna martie, artistul HaHaHa Production a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale multimedia, prin care sarbatoreste 10 ani de cariera solo pe parcursul unui an intreg.
Pe langa lansarile de piese si clipuri noi pe data de 10 a fiecarei luni, timp de 10 luni de aici inainte, Smiley va da si o petrecere de ziua lui, sub forma unui concert. Astfel, pe 1 iunie, la Arenele Romane, Smiley va trai impreuna cu cei care il indragesc concertul Smiley 10.

Tot in cadrul proiectului #Smiley10, artistul isi va lansa albumul nou, al patrulea din cariera, si-a lansat vlogul Smiley Omul pe canalul sau de youtube, a marcat performanta de a fi primul artist care are propria colectie de GIF-uri, inspirata din versurile, chipul si reactiile lui, va avea colectii aniversare de haine si accesorii in cadrul magazinului online www.hastore.ro si va avea nenumarate actiuni prin care sa-si recompenseze comunitatea pentru fidelitate si afectiune.
Detalii despre proiectele lui Smiley se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a artistului, pe site-ul www.smiley.ro si pe site-ul dedicat proiectului www.smiley10.ro.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod