Silvia Dumitrescu, aniversare în stil rock în debutul noului sezon “Femei de 10, bărbaţi de 10”

Sâmbăta, de la ora 15:00, la TVR 2 avem întâlnire cu românii de nota 10. Marina Almăşan şi co-prezentatorul Costin Teodorescu revin cu un nou sezon al emisiunii “Femei de 10, bărbați de 10” alături de români de excepţie, vedete sau nu, care fac fapte bune. În prima ediţie, din 5 octombrie, Silvia Dumitrescu aniversează în stil rock ...60 de ani! Va fi o demonstraţie de “forță”, artista apărând exact așa cum și-a obișnuit publicul: extravagantă și plină de viață.

Surpriza pregătită pentru o familie din Prahova va reînnoi rubrica “Multumesc” a emisiunii.

Ei îl vor întâlni pe pompierul care, în această vară, le-a salvat băiețelul de la înec. In emisiune, telespectatorii o vor cunoaste și pe Stela, o tânără superbă, cu alură de manechin care, până nu îşi ridică pantalonul, nimeni nu bănuieşte că în locul  piciorului stâng se află o proteză. În prima ediţie, Marina Almășan ne va face cunoştinţă şi cu Daniel Drăghiță, un român stabilit în Germania, care, dintr-un lucrător la Mc Donalds a ajuns un cunoscut designer de haine și pantofi.

“Vibe By Ioana Voicu” revine de sâmbătă la TVR 2

Tot sâmbătă, de la ora 12:00, revine şi cel de-al doilea sezon “Vibe By Ioana Voicu”.
Cum toamna ne bate la uşă, Ioana Voicu a pregătit subiectele perfecte pentru acest anotimp, de la informaţii despre produse de îngrijire a tenului, până la garderoba perfectă pentru sezonul rece.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod