Sezonul 4 al seriei Botched începe duminică, 2 iulie, la ora 23:00, numai la E!

Dr. Terry Dubrow şi Dr. Paul Nassif revin la E! în noul sezon al seriei de succes Botched, care începe duminică, 2 iulie, la ora 23:00, numai la E! Săptămânal va fi difuzat câte un episod.Cei doi medici s-au întors în sala de operaţii, pregătiţi să repare procedurile estetice ratate, care au distrus vieţile şi sufletul pacienţilor şi care acum au apelat la cei doi doctori pentru o ultimă şansă.

Renumiţii experţi în operaţii estetice sunt în continuare decişi să îşi ajute pacienţii şi să le redea încrederea în sine, fie că aceştia caută perfecţiunea, sau vor să se simtă din nou ei înşişi.

Medicii dau piept din nou cu greşeli medicale majore, pe care doar expertiza lor le poate repara, în noile episoade din Botched, sezonul 4.

In primul episod din noul sezon, un travestit apelează la priceperea Dr. Dubrow pentru a-i revigora vechile implanturi mamare, Dr. Nassif trebuie să repare un nas extrem de deformat, iar ambii medici cunosc o femeie care are cei mai mari sâni din Europa şi care vrea să îşi mărească şi posteriorul.

Tot în acest sezon din Botched vom mai vedea cum: doctorii cunosc un soţ casnic, care vrea să-şi mărească buzele deja enorme; Dr.

Dubrow vede o femeie care a trecut prin 9 operaţii ratate de mărire a sânilor şi care speră că el o poate ajuta să-şi îndeplinească visul de a deveni primul model paraplegic de fitness din lume; Dr. Nassif încearcă să ajute un bărbat cu trei sprâncene, Rodrigo Alves, care a fost refuzat deja de cei doi medici şi care revine la ei, cerându-le ajutorul, după ce a trecut prin trei operaţii la nas, în mai puţin de un an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod