Sezonul 10 al serialului Anatomia lui Grey are premiera la DIVA marți, 5 septembrie

Chiar dacă furtuna a trecut, relațiile și poveștile de iubire care s-au înfiripat în spitalul Grey Sloan Memorial trebuie să supraviețuiască, în sezonul 10 al serialului Anatomia lui Grey, care are premiera la DIVA marți, 5 septembrie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00. Evenimentele tragice testează legăturile, iubirea nu rezistă în anumite cupluri, iar spitalul trebuie să spună adio unuia dintre cele mai îndrăgite personaje.

În deschiderea noului sezon, medicii de la Spitalul Memorial Grey Sloan trebuie să facă faţă haosului lăsat în urmă de furtuna din sezonul trecut.
O imensă alunecare de teren răneşte un grup de locuitori din Seattle, iar puţinii medicii de la Urgenţe intră în acţiune. În paralel, Meredith (Ellen Pompeo) trebuie să ia o decizie care va afecta viaţa unei persoane iubite, Callie (Sara Ramirez) este şocată de infidelitatea Arizonei (Jessica Capshaw), iar viaţa lui Richard (James Pickens, Jr.) este în mare pericol. Mai mult, medicii primesc o veste devastatoare.

În noile episoade, April (Sarah Drew) este ocupată cu pregătirile pentru căsătorie, dar familia îi pune nervii la încercare.
În paralel, în spital revine o figură familiară, unul dintre medici primește o veste care îi schimbă viața, iar spre finalul sezonului medicii din Spitalul Memorial Grey Sloan îşi iau un rămas-bun emoţionant de la unul dintre personaje. Este un sezon plin de emoții și surprize, în care asistăm la decizii care schimbă destine.

Urmăriți noile episoade din Anatomia lui Grey, sezonul 10, marțea, la 21:00, începând din 5 septembrie, la DIVA. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod