Serban Copot

Serban Copot si fiul lui, Tedi, cercetasi in muntii patriei

Serban Copot a petrecut o scurta vacanta de neuitat alaturi de sotia lui, Roxana, si de cei doi copii ai lor, Tedi si Alexandru.
Artistul a profitat de cele cateva zile libere dintre filmarile pentru noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, la care participa pentru a treia oara, si a plecat alaturi de familie in zona Harghita, unde locuiesc parintii sotiei sale.

Acolo, Serban si Tedi s-au transformat in cercetasi si au pornit in drumetie pe muntii din centrul tarii, in zona Toplita si Harghita Madaras, ocazie ideala pentru ca cel mic sa descopere frumusetile naturii.

Serban, cunoscut ca fiind un familist convins, ecologist si promotor al valorilor tarii, si-a dus baietelul in cele mai frumoase locuri din regiune.

Astfel, Tedi a parcurs cararile din paduri, a observat indeaproape plantele, copacii, insectele si vietuitoarele mici, a baut apa de izvor, a cules flori pentru a-i oferi mamei sale un frumos buchet.
A cules chiar si vinetele, hribi si galbiori.

Intr-una din drumetii a pornit si bunicul lui Tedi, socrul artistului. Sotia lui Serban, Roxana, a ramas in timpul zilei acasa la parintii sai, pentru a avea grija de baietelul cel mic, Alexandru, in varsta de cinci luni. Seara, insa, intreaga familie s-a reunit pentru a petrece ore de neuitat, timp in care Tedi i-a povestit entuziasmat ce minunatii a descoperit pe timpul zilei.

“Lui Tedi i-a placut foarte mult in drumetii. Sunt bucuros ca a devenit pasionat de tot ce inseamna natura.
Adora sa observe animalele, sa afle cat mai mult despre fenomenele naturii si despre ce tot ce inseamna frumos. Slava Domnului, in Romania avem atat de multe locuri superbe, la un pas de casa”,  a declarat Serban.

Dupa cele cateva zile petrecute in centrul tarii, Serban a revenit in Bucuresti pentru a filma noi editii “Te cunosc de undeva”. In curand va incepe si filmarile pentru noul sezon al emisiunii “iUmor”, de la Antena 1, al carui prezentator este, iar in toamna acestui an va lansa un nou proiect artistic si va fi organiza botezul baietelului lui cel mic, Alexandru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod