Şerban Copoţ pregăteşte o nouă carte pentru copii inspirată de aventura „Asia Express”

"Asia Express”, reality show difuzat în curând de Antena 1, este sursa de inspiraţie pentru noua carte a lui Şerban Copoţ, una dintre vedetele care concurează în acest sezon.
“Aveam în plan o carte de aventuri pentru copii, iar „Asia Express” a picat la ţanc. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am învăţat aici, foooarte multe situaţii prin care am trecut, motiv pentru care abia aştept să le povestesc copiilor. Vreau ca această carte să aibã şi o latură practică, copiii să înveţe şi să afle despre diverse tehnici care să îi ajute în viitor: cum se pot feri de anumite insecte, cum să înveţe să se orienteze, cum să îşi construiască un culcuş, etc.”. 

Şerban Copoţ a publicat deja două cărţi dedicate celor mici, “Toi Patoi şi Moş Crăciun” şi “Aventurile lui Mao”, pentru ultima dintre ele fiind responsabil şi de ilustraţie.
Pasiunea pentru scris a venit odată cu naşterea primului său băieţel, iar de atunci continuă să traducã lumea prin poveşti, pentru copii.

Şerban Copoţ a plecat în cursa Asia Express alături de Cosmin Seleşi. Cei doi au pornit pe Drumul Elefantului în încercarea de a-şi depăşi limitele, de a trăi o experienţă fără egal şi, desigur, cu intenţia de a câştiga premiul pus în joc, 30.000 de Euro. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod