Serban Copot, alaturi de intreaga familie la Baby Boom Show!

Serban Copot a participat alaturi de intreaga sa familie la deschiderea targului pentru copii si viitoare mamici, Baby Boom Show, de la Romexpo. Artistul a colindat culoarele Pavilionului Central pentru a descoperi ofertele celor mai mari si cunoscute branduri de profil.
Alaturi de sotia lui, Roxana, s-a decis in cele din urma sa achizitioneze un scaun auto pentru baietelul lor cel mic, Alexandru, in varsta de aproape 6 luni.

Mai exact, un scaun auto Cybex Sirona cu sistem isofix, de la Kidscom.ro, pentru grupa 0 / 1 (0 – 18 kg), care poate fi utilizat cu spatele si cu fata la directia de mers.

Scaunul include si piciorul suplimentar de sprijin al scaunului in podeaua masinii, acest picior avand rolul de a evita rotirea scaunului din pozitia sa in caz de impact, dar are rolul si de a abosrbi din forta impactului.
Astfel, dupa fixarea scaunului in sistemul Isofix al masinii, nu mai este necesara prinderea sa cu centurile de siguranta ale masinii.

Cybex Sirona detine conceptul tehnologic L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection System) ce ofera protectie marita in caz de impact lateral. Acest sistem este telescopic, fiind ajustabil. Impulsul in cazul unei coliziuni la impact lateral este redus sistematic.

Spatarul este reglabil in 7 pozitii diferite cand scaunul este pozitionat cu spatele la directia de mers si 5 pozitii diferite, cand scaunul este pozitionat cu fata catre directia de mers.
Tetiera este reglabila in 10 pozitii, reglarea centurilor de siguranta pe inaltime realizandu-se in mod automat. Acest scaun auto a fost proiectat si testat in Germania.

Baby Boom Show, targul pentru copii de 0-7 ani si viitoare mamici, si-a deschis portile in aceasta dimineata.  Pana duminica seara, vizitatorii au ocazia sa descopere peste 150.000 de produse, multe dintre acestea beneficiind de reduceri importante de pret, doar pe perioada evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod