Se naște o idilă în fermă? Toți concurenții din fermă sunt cu ochii pe Brigitte și Florin Pastramă!

Brigitte și Florin Pastramă par să-și dezvolte relația din ce în ce mai tare. Dorm îmbrățișați, își fac masaj, își spun vorbe șoptite, se tachinează, își spală hainele reciproc, iar colegii din fermă sunt cu ochii pe ei! Cu toții simt tensiunea dintre cei doi, stau și analizează, însă rămâne de văzut cum se va dezvolta...sau nu relația dintre cei doi.
Săptămâna aceasta, Ferma – Un nou început! aduce marți, miercuri și joi trei ediții în care tensiunea atinge nivelul maxim pe toate fronturile! În edițiile de săptămâna aceasta, telespectatorii vor putea simți tensiunea dintre Brigitte și Florin, care se testează reciproc, dar și tensiunea dintre cele două tabere din fermă sau tensiunea de a fi nevoiți să treacă, din nou, prin alegerea fermierului șef, a servitorilor și a dueliștilor.

Imediat după Las Fierbinți, Ferma – Un nou început! duce povestea concurenților mai departe. Cu cât trece mai mult timp de când au intrat, cu atât își dezvoltă relații mai apropiate, izbucnesc mai rapid la nervi și sunt dispuși să trădeze alianțele stabilite la început.

Ferma - Un nou început!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod