Sambata, seara disco la “Bravo, ai stil!”

Sambata seara, la Kanal D, la ora 20:00, se da startul celei de-a patra Gale eliminatorii “Bravo, ai stil!”! concurentele ramase in competitia pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania vor fi supuse unei alte provocari stilistice interesante din partea juratilor emisiunii. Tema propusa de acestia este “Disco”.
Surpriza dupa surpriza pentru fanii show-ului “Bravo, ai stil!”; pe de-o parte, sambata seara, un invitat de seama care a traversat Oceanul va fi prezent pe platou, iar pe de alta parte, concurentele au pregatit o surpriza frumoasa.

Hailey Gates este model, actrita, jurnalist si prezentatorul unei serii de documentare menite sa descopere moda si cultura din intreaga lume. Dupa ce a vizitat tari precum Cuba, Venezuela, China, etc., in aceasta seara, tanara ajunge chiar in platoul “Bravo, ai stil!”.
Juratii ii vor analiza tinuta vestimentara si vor oferi note in ceea ce priveste alegerile vestimentare facute de Hailey.

Tinutele pe care le vor purta concurentele vor fi puternic influentate de moda anilor ’80 si inclusiv  muzicii disco care dicteaza stilul glam, toate acestea sub atenta supraveghere a juratilor.

Nu ratati o seara disco cu tinute extravagante, sambata seara, de la ora 20:00, in cea de-a patra Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod