Rita Ora - primul headliner internațional confirmat pentru Varna Beach 2018

Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din sudul Europei, MTV Presents: Varna Beach, revine în Bulgaria și în 2018, duminică, 12 august. Combinație explozivă între reprezentațiile live ale artiștilor internaționali cu soarele și nisipul fin din South Beach, Varna, MTV Presents: Varna Beach poate fi escapada perfectă de weekend pentru iubitorii de muzică electronică din România.

Celebra RITA ORA este primul headliner internațional confirmat pentru Varna Beach 2018. Rita Ora este cunoscută în toată lumea datorită hit-urilor sale Anywhere, Body On Me, For You, Doing It, Shine Ya Light, Hot Right Now, RIP, Your Song și Black Widow.
Participarea sa la Varna este și primul concert susținut de Rita Ora în Bulgaria și promite să fie o reprezentație de cea mai înaltă clasă, alături de MTV, la Varna Beach.

Turneul actual al Ritei Ora în Europa este aproape sold out. Rita are foarte mare succes nu numai pe scenă, ci și pe marele ecran, ea interpretând un rol secundar în seria de filme ‘Fifty Shades’ (‘Cincizeci de umbre’). Rita a contribuit, de asemenea, la coloana sonoră a peliculei ‘Fifty Shades Freed’ (‘Cincizeci de umbre descătușate’), în duet cu celebrul  Liam Payne.
Rita a mai colaborat și cu artiști internaționali precum Avicii, Calvin Harris, DJ Fresh, Wiz Khalifa, Charlie XCX, Sigma, Chris Brown și Iggy Azalea. Rita Oro a fost de asemenea prezentă cu un concert senzațional la Festivalul Coachella în California. Biletele early-bird costă numai 20€ și vor fi disponibile pe  www.MTVvarnabeach.com  începând de vineri, 27 aprilie, la ora 10:00.

Și REWIRE & VARSKI, DJ-ii emisiunii Club MTV, își vor bucura fanii și vor mixa la acest eveniment. REWIRE & VARSKI au susținut un show incendiar anul trecut la Varna Beach 2017 și cu siguranță vor dezlănțui publicul și în 2018.  “Varna Beach e un vis nebănuit devenit realitate.
Nu ne-am închipuit că vom avea o asemenea reacție din partea publicului. De-abia așteptăm să ne întoarcem vara aceasta pentru a aduce din nou energie și a petrece cu mii de prieteni”
, au declarat cei doi.

Robert Quirke, Președinte ROQU Media și promotor al festivalului a spus: “Suntem absolut încântați de faptul că MTV vine la Varna Beach și în 2018. Dacă vrei să participi la un festival muzical vara aceasta - trebuie să vii la Varna! Scena MTV de aici este impresionantă, atmosfera este întotdeauna specială și așteptăm cu nerăbdare să-i vedem aici pe Rita Ora, plus alte nume care vor fi anunțate în curând.” MTV va difuza cele mai importante momente ale festivalului în Marea Britanie și  în alte țări, în cadrul emisiunii MTV Live, în luna septembrie, când sezonul festivalurilor muzicale va ajunge la final.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod