Răzvan Fodor, la un pas de mumificare într-o probă din Fort Boyard!

Duminică, de la 20:30, Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Ionut Iftimoaie, Razvan Fodor și Jorge intră în jocul jocurilor într-o nouă ediție Fort Boyard, prezentată de Paul Ipate și Octavian Strunilă. Cei cinci vor încerca să treacă peste toate probele și să câștige cât mai multe chei care să deschidă camera comorilor.
Gălăgioși și plini de energie, membrii echipei ”Liceenii rock and roll” intră în competiție siguri că pot să ia cât mai mult aur din averea lui Perre Fouras, însă nu știu că la fiecare pas fortăreața ascunde capcane ce le-ar putea da planurile peste cap. Râșnița de cafea, Cabina telefonică, Plasa de păianjen, Cămașa de forță și Benzinăria sunt o parte din probele pe care cele cinci vedete trebuie să le treacă.

În ediția din această săptămână, Ionuț Iftimoaie va reuși să ducă la bun sfârșit o probă pe care niciun alt concurent, în istoria show-ului, nu a reușit să o facă.
Despre ce anume este vorba, dar și ce strategie a ales pentru a învinge imposibilul vedem duminică, de la 20:30.


Răzvan Fodor a fost la un pas să fie mumificat într-o probă în care dexteritatea și agilitatea coechipierilor lui au fost puse la grea încercare. Fiecare secundă a fost importantă pentru el, iar orice ezitare a celorlalți îl ducea mai aproape de un final nedorit. ”Mi-a ajuns la gât! Vă rog, grăbiți-vă! ”, a spus Răzvan în timpul probei. Dacă va scăpa sau va rămâne blocat într-una din camerele fortăreței vedem duminică seara, la PRO TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod