Raluca Zenga isi lanseaza blog de travel

Reţelele sociale au fost toată vara pline de fotografii de vacanţă care mai de care mai exotice. Nici Raluca Zenga nu a stat deoparte, ci a povestit și a arătat prin zeci de fotografii destinațiile pe care le-a bifat în acest an. N-au fost puține și nici lipsite de povești frumoase.

Raluca Zenga a pornit așadar în căutarea celor mai atractive orașe, a celor mai frumoase peisaje, a poveștilor cu iz exotic, a locurilor încărcate de istorie sau a celor renumite pentru gastronomie.
Pe toate le-a adunat în cufărul cu amintiri și despre toate va povesti cu lux de amănunte pe cel mai nou blog al său de călătorii.

Raluca a început în Mykonos (Grecia), a continuat cu Milano (Italia), Saint-Tropez (Franța), Beirut (Liban). A bifat apoi Portugalia și Maroc și s-a bucurat de toate așa cum se cuvine.

"Pot spune că această vară a fost plină și perfectă! Recunosc, mi-am chinuit puțin soțul cu pozele, l-am pus să mă fotografieze din toate unghiurile favorabile, căci mă pregătesc să-mi lansez un frumos blog de travel, declară soția antrenorului Walter Zenga.

Blogul se va numi The Passionate Traveller, iar Raluca promite să vă încânte cu toate poveștile din vara asta, dar și cu cele ce vor urma.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod