Raluca Tănase, tratament de regenerare înainte de sărbători

Jumătatea blondă a trupei Bambi s-a răsfățat de curând în cabinetul dr. Daniela Cățănaș. Raluca Tănase este foarte atentă la imagine și are grijă ca tenul său să fie mereu impecabil, apelând la terapii specifice tenului și vârstei sale.

Este tânără și de aceea i-am recomandat mereu tratamente non-invazive, dar care fac minuni pentru piele. Tenul poate fi împospătat în această perioadă de iarnă prin stimulare de colagen cu tratament combinat cu microdermabraziune, Dermapen și peeling chimic.

După o asfel de procedură, tenul va arăta proaspăt, luminos și întinerit. Terapia țintește stimularea de colagen și regenerarea celulară. Microdermabraziunea în combinație cu peelingul chimic și Dermapen vor regenera dermul și îl vor împrospăta astfel încât de sărbători va radia”, ne-a declarat dr. Daniela Cățănaș.
 
Cât privește tratamentul cu Dermapen, el are indicații foarte clare în tratarea liniilor și ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe față, micșorarea porilor dilatați, reducerea și atenuarea cicatricilor post traumatice, post acneice sau post varicelă, tonofierea dermului și hidratarea lui.
Practic, cu ajutorul acestui dispozitiv  se stimulează regenerarea dermului prin producerea de colagen și elastină ca urmare a microtraumatismelor produse de acele dispozitivului. În luna decembrie, terapia are un preț promoțional de 450 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod