Raluca de la Bambi și-a tatuat sprâncenele

Jumătatea blondă a trupei Bambi acordă o atenție deosebită imaginii sale fiind conștientă că fiecare apariție publică trebuie să fie una impecabilă. Zilele trecute, Raluca Tănase a trecut pragul cabinetului MedArtClinic din București unde după o discuție cu dr. Panagiotis Vogiatzi și-a dorit o consultație pentru implantul de sprâncene.

Tatuajul sprâncenelor ne ajută foarte mult să le conturăm, dar pentru rezolvarea definitivă a problemei, cred că cel mai indicat este implantul.

Se poartă sprâncenele frumos conturate și cred ca majoritatea femeilor își doresc ca ele să fie mai dese și perfecte. În meseria mea am nevoie de o imagine cât mai buna din respect pentru admiratori, așa că apelez cu încredere la micile trucuri de înfrumusețare”, a declarat Raluca Tănase.

De cealaltă parte, dr. Panagiotis Vogiatzi e de părere că implantul de păr, atât de solicitat de bărbați le este util și femeilor. Intervenția Ralucăi, programată până la sfârșitul acestui an va fi realizată de dr.
Konstantinos Dionysiou, expert în transplant de păr, fiind primul chirurg cipriot acreditat de International Society of Hair Restoration Surgery. Intervenția se face exclusiv prin metoda FUE. În afară de țara noastră, el operează și în clinici de top din Paris, Amsterdam și Geneva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod