Raluca Badulescu, emotii mari, pregatiri intense pentru Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars"

Doar doua zile ne mai despart pana la Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars", editia in care se va alege, in direct, castigatoarea acestui sezon, care va avea loc sambata, 16 iunie, de la ora 22:00. Juratii celui mai indragit show de fashion din Romania, "Bravo, ai stil! All Stars" se pregatesc temeinic pentru acest eveniment insemnat din istoria show-ului.

Cocheta, stralucitoare, tot timpul in tendinte, Raluca Badulescu si-a pregatit o tinuta spect aculoasa, pentru Marea Finala, cel mai important eveniment al sezonului "Bravo, ai stil! All Stars".

"Ador tinuta pe care o voi purta, creatia designerului roman, Alexandru Raicu! Este o tinuta pe care am ales-o special pentru aceasta seara de Gala, Marea Finala <Bravo, ai stil! All Stars>.
Voi purta un deux-pieces din tafta neagra, accesorizat cu cristale semipretioase. Ochelarii de soare sunt cu lentila transparenta, accesorizati tot cu cristale, semnati Gucci, iar bijuteriile sunt de la Tria Alfa si Versace. Sambata aceasta este o seara foarte importanta, de fapt, cea mai importanta seara din istoria <Bravo, ai stil! All Stars>! Sunt coplesita de emotiile care ma incearca acum, cand mai sunt doar doua zile pana la finalul acestei fantastice competitii, <Bravo, ai stil! All Stars>.
Sunt sigura ca atat noi, juratii, fermecatoarea Ilinca Vandici, dar si concurentele vom face fata cu succes supremei provocari, Finala <Bravo, ai stil! All Stars>, astfel incat sa va oferim cel mai frumos spectacol al sezonului.  Va asteptam sa fiti alaturi de noi, in numar cat mai mare, in cea mai importanta editie a show-ului, Marea Finala <Bravo, ai stil! All Stars>, pentru ca doar dumneavoastra, telespectatorii nostri fideli, puteti alege castigatoarea acestei competitii, votand prin sms, concurenta favorita
", spune Raluca Badulescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod