Puya: ”Îți promit că la concertul de la Londra mă voi uita după tine și îți voi dedica o melodie”

La Familia a susținut sâmbătă concertul ”Poveste de cartier”, la Arenele Romane, într-un cort încălzit. Cu o poveste spusă dupa 20 de ani, Puya și Sișu s-au reîntâlnit cu fanii, retrăind pe scena lui 2018 povestea anilor de început. “Nici nu îndrăzneam să visăm la așa ceva.

Cum am reușit, măi, Sișu? Zi tu, cunoști vreo notă muzicala? Știi să cânți la vreun instrument? Și uite câtă lume se află aici, în seara asta! Datorită vouă suntem aici! Vă mulțumim și vă iubim!”, a spus Puya pe scena concertului.
Publicul a cântat cu cei doi. Fiecare vers s-a auzit atât de la cei mari, colegi de generație cu Puya și Sișu, dar și de la cei care le-ar fi putut fi părinți.

Nici adolescenții nu au lipsit de la concert. Chiar dacă mulți s-ar aștepta să fi avut loc trivialitați în limbaj, ele au lipsit.

Concertul a fost un mesaj. Cel al vieții de cartier, al luptei pe care unii dintre noi o duc ca să se rupă de probleme și de lipsuri. Unora le reușește, altora nu. Însă, toți împart aceeași poveste: cea a străzilor din cartierul unde s-au născut. “În seara asta spunem Sălăjan, dar e despre noi toți!”, a menționat Sișu la începutul concertului.


“Să vadă concertul de pe scenă, așa cum merită!”
În timpul concertului, cei doi artiști, ajutați de oamenii din public, au ridicat pe scenă un fan aflat în scaun cu rotile.

“Să vadă concertul de pe scenă, așa cum merită!” au spus Puya și Sișu. Vădit copleșit de emoție, fanul - care strângea în mână steagul României a cântat toate melodiile celor doi și s-a bucurat să își revadă trupa favorită.


După show, cei doi s-au întâlnit cu 41 de norocoși care au cumpărat biletele ediție-limitată cu acces la Bairam. Au stat de vorbă cu Puya și Sișu, au făcut poze, au primit autografe și au depănat amintiri. “Noi am venit taman de la Londra ca să vă vedem.

Vă iubim de la început, nu am ratat nimic legat de voi și am veni oriunde ați concerta”, le-au mărturist doi fani. Nici lui Puya, nici lui Sișu nu le-a venit să creadă, rămânând fără cuvinte în fața acestei situații. ”Îți promit că la concertul de la Londra mă voi uita după tine și îți voi dedica o melodie”, i-a spus Puya fanei sale. Aceasta i-a facut și ea o promisiune: ”Voi fi in primul rând!”  


La 40 de minute dupa ora 12 noaptea, cei doi și-au luat ”la revedere” de la fani și au promis surprize care îi vor bucura. 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod