Printesa Razboinica de la Exatlon, nedespartita de leul ei de plus!

Diana Belbita, multipla campiona de Kempo, campioana de Kickboxing si luptatoare profesionista de MMA, le va da batai de cap durilor de la Exatlon, reality-ul care va incepe la Kanal D pe 7 ianuarie. Diana se dezlantuie ca o adevarata fiara pe ring, marturie stau nenumaratele medalii obtinute de-a lungul unei cariere stralucite. La cei 20 de ani ai sai a luptat in cele mai importante gale ale sporturilor de contact, iar acum se antreneaza sa faca fata competitiei ce va avea loc in Republica Dominicana.
Nu este doar o fata frumoasa, ci de-a dreptul periculoasa!

Recent, Diana a iesit invingatoare in competitia “RFX 29 - MMA All Stars”, rivala fiindu-i grecoaica Cristina Neza. Din tribuna a sustinut-o pe Diana chiar mama ei, cea care de fiecare data ii este alaturi in astfel de concursuri. In ciuda aspectului dur pe care il afiseaza in competitii si a modului in care se manifesta pe ring, Diana are un suflet de copil. Marturie sta si leul de plus pe care il poarta cu ea pe la competitii.

Lion este cu mine tot timpul, fie in ring, fie la intalniri! Cei care ma intalnesc prima oara cred ca l-am primit cadou, baietii cred ca este de la cineva de care am fost indragostita.
Adevarul este ca l-am cumparat cand aveam 14 ani si am plecat de acasa pentru a merge la liceu. M-am gandit ca imi va alina cumva dorul de cei dragi si asa a fost
", a declarat Diana Belbita.

Campioana este increzatoare in fortele proprii si nu se teme de adversarii din concurs. "Lor ar trebui sa le fie teama de mine. Va fi un concurs dur, vom  trece sigur prin multe incercari grele. Am acceptat sa particip in aceasta competitie pentru ca vreau sa-mi testez limitele", a mai spus Diana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod