Prima fotografie cu baietelul designerului Andreei Dogaru

Designerul Andreea Dogaru a devenit mamă pe 5 ianuarie, pentru prima dată. Ea se bucură din plin de venirea pe lume a băiețelului ei, Frederique Bogdan, acum în vârstă de 2 luni și jumătate. Vedeta a lucrat până în ultima lună de sarcină, când și-a prezentat colecția la ediția din decembrie a Bucharest Fashion Week.

Este bucuria familiei. Mama este îndrăgostită de el. Cred că este singurul care a reuşit să o facă să muncească mai puţin, dacă până acum aveam discuţii cu ea şi eu şi fratele meu că stă prea mult la firmă, că trebuie să muncească mai puţin, acum abia aşteaptă să termine munca, să ajungă acasă la copil”, a declarat Andreea Dogaru.

Designerul va reveni în curând cu o nouă colecție, iar acum se ocupă îndeaproape atât de băiețelul ei, cât și de creațiile pe care le realizează în atelierul ei din Craiova. Micuțul a luat mult în greutate, acum cântărind 6 kg și va fi botezat la vară. Băiețelui Andreei este acum răsfățatul familiei, toți cei care o cunosc fiind topiți după cel mic. Designerul se apropie de silueta pe care o avea de dinainte de a naște.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod