Pregătește-te de plajă cu noua colecție de la Lidl!

Din 26 mai, fii în trend cu vara! Este timpul să te gândești la zilele relaxante petrecute la piscină sau la mare și să-ți pregătești ținuta pentru plajă, alegând articolele de îmbrăcăminte din noua colecție de la Lidl. Costume de baie pentru femei, șorțuri și boxeri de baie pentru bărbați, costume de vară pentru copii sau accesorii – tot ce ai nevoie, pentru tine și familia ta, la plajă, vei găsi la Lidl.

Femeile care doresc să atragă toate privirile pot alege sutienul (21.99 lei) și slipul (16.99 lei) de baie Esmara. La modă sunt și costumele de baie întregi (29.99 lei), care pot fi combinate cu un pareo colorat (21.99 lei), care să pună bronzul în evidență. Accesoriile care nu trebuie să lipsească din geanta de plajă sunt un prosop din velur (34.99 lei) și ochelarii pentru înot (16.99 lei). De asemenea, pentru o plimbare pe malul mării sau al lacului, o rochie de plajă (24,99 lei) lejeră este perfectă.

Pentru bărbați, slipurile sau boxerii de baie Livergy sunt potriviți pentru plonjările în piscină. În plus, șorțurile de baie Crivit Beach (24.99) sunt foarte lejere, fiind potrivite chiar și pentru cei care joacă volei sau fotbal pe plajă.

Îmbrăcați adecvat pentru zilele petrecute la plajă, copiii se vor bucura și mai mult de soare, apă și de nisip. Lidl îți pune la dispoziție articole de îmbrăcăminte pentru cei mici marca Lupilu și Pepperts. Alege din varietatea de modele de costume de baie pentru fetițe (16.99 lei) sau de boxeri și slipuri  pentru băieți (16.99 lei) și pregătește-ți toată familia pentru plajă. În plus, cel mic va fi în trend, purtând costume de vară (29.99) moderne și va fi ferit de razele puternice ale soarelui, dacă se va acoperi cu un poncho de plajă (26.99 lei), atunci când se joacă în nisip sau strânge scoici de pe malul mării.

De asemenea, pentru plajă, alege încălțămintea adecvată. Dacă mergi în această vară la mare, este recomandat să ai la tine încălțăminte de apă (24.99 lei). Aceasta protejează piciorul împotriva scoicilor, pietrelor și a nisipului fierbinte. Vei găsi la Lidl modele atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Nu uita nici papucii de plajă (14.99 lei), care oferă protecție și au o talpă flexibilă antialunecare.

Și pentru ca distracția să fie și mai mare în această vară, o piscină gonflabilă (79.99 lei) va fi perfectă pentru a te răcori chiar și când nu reușești să ajungi la mare și vrei să te bucuri de câteva clipe de relaxare în curtea casei.

În această vară, bucură-te de soare și fii în pas cu moda! Vino la Lidl începând din 26 mai și pregătește-te de plajă. Dă startul distracției!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod