Petreceri incendiare la piscina

33 de grade in apa, jacuzii, saltele multicolore, DJ si confetti. O petrecere de neuitat într-o locație care te duce cu gândul la thermele romane. „Urban luxury escape” propune Luxuria Centrum pentru clienții săi. Inspirată din somptuozitatea si eleganța resedințelor romane ca sa recreeze un spatiu select unde patricienii moderni sa isi poata celebra, cu tot fastul cuvenit, evenimente importante din viata lor, locația este usor accesibilă și unică.

Piscina poate fi inundata de lumina,  este eleganta, calda, extrem de placuta, iar barul cu servire in apa  aduce distractia mai aproape
Locatia este una de lux, iar detaliile luxury se regasesc atat in design, cat si in servicii. Pereții sunt finisați cu piatra naturală, marmura cu irizații rose, travertin, granit, onix iar picturile in marime naturală ale zeilor Marte și Venus, dupa fresce celebre descoperite la Pompei, vegheaza ca orice eveniment sa fie sub semnul superativului.


Spatiul  e versatil: poti organiza un fancy pool party sau un classy cocktail, o petrecere de copii ziua, dar si o noapte de distractie pana dimineata.

O vizionare de meci cu baietii cu ecran imens, cu bere rece servita  in apa calda si relaxanta fie ca e in piscina, fie ca e in jacuzzi. Luxuria Centrum e dimensionata sa fie perfecta pentru petreceri private  de pana in 50 de persoane si are toata infrastructura sa le sustina.

Luxuria Centrum.Evenimentae cum laudae.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod