Pepe trăieşte periculos de intens în cel mai nou videoclip al său!

Pepe forţeaza un pic vara lui 2017 care este atât de aproape şi lansează “Sentimente Intense”, o piesa scrisă şi produsă pentru a fi adăugată direct, definitive şi irevocabil în playlisturile petrecerilor ce vor veni. Este cumva deja o tradiţie şi Pepe o păstreaza ca înainte de fiecare sezon estival să propună un single ce ulterior să devina soundtrack-ul perfect al nopţilor fierbinţi de vară.

Pasiune, nebunie, energie şi aş adăuga aici fantezie scria autorul :) în urmă cu vreo trei săptămâni când habar nu avea ce se va întampla la filmările videoclipului.

:) Venită special tocmai din Costa Rica, Lucy a făcut aproape imposibilul în ceea ce priveşte doar “jucatul” pasiunii. J Chiar şi un familist convins poate avea mari probleme în momentul în care regizorul strigă: “Vreau mai mult … de la capăt! … Acţiune!”… Şi a primit acţiune!” spune Pepe despre cel mai nou videoclip al său rezumând perfect ceea ce putem vedea şi trăi alaturi de el.

La Industria J s-a ocupat de producţia executivă a piesei, Pepe semnând în parte compoziţia alături de Jimmy Dub, Dj Bonne şi Omar versurile fiind scrise de chiar de artist.
Vorbim de o premieră aici fiindcă pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noului label.


“Am ştiut că piesa este pentru Pepe de la început, de la primele acorduri şi prima linie melodică şi mă bucur de această colaborare mai ales că pentru La Industria J este un punct în timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio şi sunt absolut convins că e cel mai bun start pe care îl puteam avea în noua formula.” spune Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod