Pe 1 iunie, Ioana Lee lansează cartea "19 Secrete Japoneze pentru o viaţă mai bună"

Una dintre cele mai prestigioase edituri din România va publica la începutul lunii iunie 2019 al cincilea titlu în seria de autor Ioana Lee.

"19 Secrete Japoneze pentru o viaţă mai bună" va fi lansată pe 1 iunie în cadrul Salonului Internaţional de Carte "Bookfest 2019" ce se va desfăşura în perioada 29 mai - 2 iunie, în incinta Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti.


Ca şi celelalte patru lucrări scrise anterior de Ioana Lee, volumul va fi  bilingv, în română şi engleză, iar lansarea sa se va bucura de prezenţa unor nume importante din literatura şi viaţa culturală românească.


"19 Secrete Japoneze pentru o viaţă mai bună" identifică şi promovează gânduri şi convingeri pe care japonezii le-au dezvoltat şi cercetat de-a lungul secolelor, cu scopul de a le insufla oamenilor dorinţa pentru profunzimea şi calitatea existenţei lor pe Pământ.

Este o carte motivaţională, fiind inspirată din estetica şi filozofia japoneză, preserată cu exemple din timpul existenţei scriitoarei în Japonia.


Celelalte lucrări scrise de Ioana Lee, sub auspiciile editurii RAO, sunt: "Ai Suru" (povestea iubirii sale japoneze), "Ai Suru 2" (reconcilierea cu trecutul după divorţul de aristocratul japonez), "Coşmarul american" (povestea vieţii scriitoarei continuă În Statele Unite cu noi dezamăgiri dar şi surprize), şi "Eseuri din Capitala Lumii" (o ediţie revizuită şi adăugită a volumului "Reflecţiile unui blog trotter", o ilustrare personală plină de situaţii concrete ce dau farmec oricărei lecturi).


Ioana Lee locuieşte în prezenz în Washington D.C alături de soţul său american şi cei doi căţelulşi adorabili ai cuplului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod