Patrizia Paglieri este prima concurentă care rămâne fără pereche la Ferma vedetelor!

Cele 6 perechi de vedete au trecut prin mari emoții, ieri seară, la duelul plin de tensiune dintre cele două echipe: Daniel Iordăchioaie – Rona Hartner și Partizia – Francesco Paglieri.
Prietenia strânsă și experiența duelului anterior au reușit să rupă legătura mamă-fiu. Astfel, Francesco Paglieri este primul concurent eliminat din Ferma vedetelor, iar Patrizia este prima care a rămas vulnerabilă, fără pereche!
Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 6.3 puncte de rating și 20.7% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 3.7 puncte de rating și 12.1% share.
Monica Bârlădeanu a simțit generozitatea concurenților, care din puținul lor au împărțit cu ea.
După un scurt moment de relaxare, au trecut și la partea grea! Daniel Iordăchioaie l-a ales pe Francesco Paglieri la duel – „A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau!”.  „Nu pot să merg pe premisa că sunt ca un copil pentru el pentru că e doar un joc!”, a mărturisit Francesco, iar Patrizia a completat: „Cu mine lângă el pleacă cu dezavantaj!”.
În ziua duelului fiecare s-a pregătit cum a putut mai bine. Cei doi concurenți au intrat în arena duelului plini de emoții. La prima probă, Taie craca adversarului, fiecare a trebuit să taie scândura de sub celălalt.
Daniel a ieșit învingător datorită tehnicii și a vitezei.
La a doua probă, Ridică turnul, au trebuit să agațe bucăți de lemn de pe jos și să ridice un turn cu ajutorul unui sistem de prindere. Francesco a fost mai rapid și a reușit să egaleze scorul.
La cea de-a treia probă, Ține coșul, fiecare a trebuit să țină suspendat un coș cu 22 de kilograme de cartofi. Daniel a fost mai rezistent și a reușit să câștige proba și, implicit, duelul.
După duel Francesco a mărturisit: „Îmi pare rău că o las pe mama singură, dar sper să lupte până la sfârșit!”.
Cu toții și-au luat rămas bun de la Francesco cu cântece și lacrimi în ochi, iar eforturile sale nu au rămas neobservate.
Pe cine va lăsa Francesco fermierul săptămânii, cum se va descurca Patrizia singură, cine vor fi următorii servitori, dar și cine va părăsi ferma fără duel, astfel încât va deturna toate strategiile create rămâne de văzut, de marți până joi, numai la PRO TV.
Sâmbătă, de la 19:30, Andreea Ibacka și Octavian Strunilă, îl au invitat în platoul emisiunii, Ferma după perdea, pe Fancesco Paglieri pentru a dezbate la cald impresiile după participarea la Ferma vedetelor.
Alături de cei trei va fi și Mihaela Tatu, care va avea un cuvânt important de spus referitor la lipsa hranei, problemă acută cu care se confruntă concurenții. Cât de greu este în fermă, ce înseamnă greva foamei pentru concurenți, cât influențează presiunea psihică, dar și cine sunt cei mai de temut adversari pentru Patrizia, sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns sâmbătă, la 19:30, pe PRO 2.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod