Nico și-a lansat noul album într-o farmacie

Interpreta Nico şi-a lansat albumul “Motive” în incinta unei farmacii din Piaţa Romană. Albumul solistei conţine 11 piese şi două bonus track- uri. La eveniment au participat Titus Andrei, Octavian Ursulescu, Nuami Dinescu, Lucia Dumitrescu, Romeo Zaharia, tenorul Marius Bălan şi mulţi fani.

Atât Octavian Ursulescu, cât și Titus Andrei au vorbit extrem de elogios la adresa artistei. ”Medicamentele întrețin speranța, muzica vindecă... Nico cântă și dezmiardă. Sunt de părere că Nico poate cânta orice, oricând, oriunde! Asemenea artiști nu au nicio legătură cu mediocritatea care ne sufocă”, a spus Titus Andrei la lansarea albumului.

Nico a lucrat aproape trei ani la acest nou album, însă așteptarea a meritat.

Cântăreața a recunoscut că s-a mai ciondănit cu soțul ei, Laurențiu Matei pe tema pieselor. Majoritatea melodiilor sunt compose de acesta. ”Sigur că ne-am mai certat. Asta-mi place, asta nu-mi place…”, a spus Nico la eveniment.
 
“Motive” este albumul de studio cu numărul cinci din cariera solistei și promite a fi unul dintre cele mai îndrăgite de către fanii care așteaptă de mai bine de șase ani lansarea acestuia. printre care cele mai recente extrase pe single: “(Să-mi Dai) Motive”, “În Locul Tău”, “Alt Început” și “Clipe”.

Compozitorii: Laurențiu Matei, Adi Cristescu, Mădălin Drăgan (Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlăsceanu (F Charm), Răzvan Preda (Sonny Flame) și Alexandru Minculescu (Cabron), împreună cu textierii Ovidiu Iordache, Loredana Mândrescu (Moni-K), Cristina Bălan și Andreea Andrei sunt cei alături de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album să se ridice la nivelul așteptărilor publicului său.

În cei peste 13 ani de prezență pe piața muzicală din România, Nico a lansat cinci albume de studio: “Motive” (2016), “Love Mail” (2010), “Cast Away” (2007), “Așa Cum Vrei” (2005) și “Gând Pentru Ei” (2003).
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod