MY FAIR LADY – CEL MAI IUBIT MUSICAL DIN TOATE TIMPURILE, PESTE DOAR CÂTEVA ZILE LA SALA PALATULUI

De la prima punere în scenă pe Broadway, în 1956, și până astăzi, musicalul „My Fair Lady” continuă să cucerească generații întregi de spectatori, fiind denumit de critici „musicalul perfect”. Dacă doriți să petreceți o seară relaxantă, plină de umor, în compania familiei sau a prietenilor, vă propunem să vizionați unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile - „My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă.

Miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30, scena Sălii Palatului din București va căpăta noi dimensiuni devenind spațiul de poveste al unui spectacol total, în care teatrul, muzica și dansul se îmbină într-o armonie perfectă.


În acompaniamentul orchestrei live condusă de dirijorul Daniel Jinga, protagoniștii producției Irina Baianț, Ernest Fazekas, Aura Călărașu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionuț Burlan, Filip Ristovski, Irina Bucescu și Ovidiu Ușvat, alături de alți peste 70 de artiști vă vor cuceri toate simțurile și vă vor purta dincolo de limitele unui musical convenţional.


Cu elemente de decor impresionante, 200 de costume, momente muzicale și coregrafice remarcabile, spectacolul „My Fair Lady” redă cu măiestrie atmosfera piețelor londoneze și povestea de dragoste fascinantă și sinuoasă dintre un profesor de fonetică și o simplă florăreasă.


Așadar, vă așteptăm pe 2 octombrie, la Sala Palatului, să fiți martorii unui spectacol cu adevărat special, condimentat cu romantism, situații neașteptate, amuzante și iubiri imposibile.  „My Fair Lady” este una dintre cele mai mari producții private de musical din România și reprezintă bucuria muzicii și a dansului.

Povestea Elizei Doolittle despre dragoste și schimbare inspiră publicul de orice vârstă.


Musicalul „My Fair Lady” este bazat pe textul piesei de teatru „Pygmalion”, scris de George Bernard Shaw, având ca personaj principal o figură din mitologia greacă, Pygmalion, care s-a îndrăgostit de o sculptură creată de el, iar aceasta a prins viață. Shaw a scris piesa în 1912, iar premiera a avut loc la Hofburg Theatre din Viena, pe 16 octombrie 1913.


Biletele rămase disponibile mai pot fi achiziționate din rețeaua Iabilet.ro, precum și de la magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, stația de metrou Unirii 1, magazinul Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet, de la terminalele Selfpay, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.


Spectatorii care doresc să participe la acest spectacol alături de cei dragi pot profita de pachetele „Friends and family”, pentru care se aplică un preț special. La peste 8 bilete cumpărate, clientul va beneficia de o reducere de 20%, iar la mai mult de 4 bilete cumpărate se va aplica o reducere de 15%.

DISTRIBUȚIE:
Irina Baianț – Eliza Doolittle
Ernest Fazekas - Henry Higgins
Adrian Nour - Colonelul Pickering
Ecaterina Ladin - Mrs. Pearce
Ionuț Burlan - Alfred Doolittle
Aura Călărașu - Mrs. Higgins
Filip Ristovski - Freddy Esynford Hill
Irina Bucescu - Mrs.

Esynford Hill
Ovidiu Ușvat - Zoltan Karpathy
***
Regizor | Răzvan Ioan Dincă
Dirijor | Daniel Jinga
Scenograf | Maruti Evans
Coregraf | Violeta Dincă
Designer costume | Oana Botez
Designer lumini | Daniel Klinger
Traducere | Ernest Fazekas




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod