Mihai Mărgineanu a susținut un concert live excepțional la Sala Palatului

Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu a prezentat în concert la Sala Palatului coloana sonoră a serialului „Las Fierbinti” și cel mai nou album al său, „Fum de taverna”. Aproape 4000 de oameni au ascultat în premieră cele mai noi piese ale lui Mihai Mărgineanu, dar și cele care l-au consacrat.
Show-ul a fost deschis de către artist împreună cu Ecaterina Ladin Tincă, actriță care joacă rolul lui Dalinda din serial, cu „Mai stii” și „Foaie verde, foaie fraga”. Au urmat apoi piese precum „Manifest”, „Ma iubește femeile” și „Gore din Chitila”, „Cand te scuturi de zapada”, „Jana era Croitoreasa”, „Dor de tata” și „Nu sunt nebun”, iar unii dintre cei mai iubiți actori „Las fierbinti”, printre care Mihai Bobonete (Bobiță), Adrian Vancica (Celentano) , Cuzin Toma (Firicel) și Mihai Răit Dragomir (Dorel) au urcat pe scenă pentru câteva momente speciale.
În plus, artistul a dedicat trupei sale piese precum „Orogheiane” și „Muro Shavo”. Mihai a cântat și pentru femeile importante din viață sa, „Tanti Iulica”, „Nefasta” și „Un pat vernil”. Mihai Mărgineanu a încheiat seara cu o melodie, pe care și-a dedicat-o chiar lui însuși: „Aviatia dă senzatia”.
  
Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzică sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.
De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Saracu’” și multe altele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod