Michaela Prosan și Petru Păun, dezvăluiri din culisele serialului “Fructul oprit”

Imagini de pe platourile de filmare ale noului serial produs și realizat de Ruxandra Ion și interviuri cu doi dintre actorii din distribuția producției “Fructul oprit” se vor regăsi în prima ediție a emisiunii “Povești COOL”, de la Happy Channel. Telespectatorii vor putea afla mai multe lucruri despre Michaela Prosan și Petru Păun, în cadrul emisiunii care va debuta sâmbătă, de la ora 12.30.

Michaela Prosan este Sonia Baicu Popovici în super-producția realizată de Ruxandra Ion, după un scenariu redat într-o manieră originală de Simona Macovei și Radu Grigore.

Actriță cu acte în regulă, Michaela Prosan a vorbit despre primul său serial de televiziune, în cadrul primei ediții a emisiunii “Povești COOL”, care se va difuza în această sâmbătă, de la ora 12.30, la Happy Channel.

Sonia este o fată independentă, provine dintr-o familie înstărită, știe ce vrea și este foarte, foarte puternică! Are așa o duritate, este foarte așezată în ceea ce face, ascunde ceva, este un personaj enigmatic.” , își descrie Michaela personajul.

“Dacă tot am zis independentă, puternică, lucrurile astea le-aș putea spune și despre mine, în ceea ce privește asemănările cu personajul pe care îl interpretez. Probabil una dintre marile diferențe dintre noi două ar fi opțiunile Soniei.” , completează ea.

Și Petru Păun se află la primul serial de televiziune, dar și la prima sa experiență actoricească. “<<Fructul oprit>> reprezintă debutul meu în actorie, este prima mea interacțiune cu actoria și reprezintă o foarte bună oportunitate în care eu pot să mă autoobserv și să mă cunosc mult mai bine.

Este o foarte bună ocazie de a mă dezvolta, de a crește ca individ.”, declară Petru Păun.
Echipa producției l-a primit cu brațele deschise pe acesta. “Sunt profesioniști, se poartă foarte ok, lucrurile merg foarte bine.”, spune el.  

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi invită pe telespectatori să-i cunoască mai bine pe Michaela Prosan și Petru Păun, în cadrul ediției “Povești COOL” care se va difuza sâmbătă, de la ora 12.30, la Happy Channel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod