Marina Almașan își lansează cel de-al șaselea jurnal de călătorie

Miercuri, 7 noiembrie, în sala de evenimente a Institutului Cultural Român, cunoscutul realizator de televiziune Marina Almășan va oferi autografe pe cel de-al șaselea Jurnal de călătorie al său. “Marile surprize ale micului Luxemburg” au fost adunate într-o carte plină de fotografii și impresii personale, scrise în stilul inconfundabil, plin de umor, al autoarei.
Cartea are atașat și DVD-ul cu filmul documentar aferent călătoriei, pe care Marina Almășan l-a realizat pentru Televiziunea Română. Recenta călătorie a Marinei într-unul din cele mai mici state din lume, dar important stat fondator al Uniunii Europene,  a fost realizată în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cel care i-a fost alături jurnalistei în numeroase proiecte de presă și televiziune.

Volumul, publicat de prestigioasa Editură Corint, este al nouălea titlu ce apare sub semnatura cunoscutului om de televiziune.


Iată ce ne-a declarat Marina Almășan, realizatoarea, în prezent,  a programului “Femei de 10, Bărbați de 10”  de la TVR2, despre noul său “produs” : “ Nu mai am niciun dubiu: esențele tari se țin în sticluțe mici! N-aș fi crezut niciodată că o țară atât de mică - și despre care știm, din păcate, atât de puțin! - îmi va oferi atâtea motive de desfătare : locuri incredibile, o istorie fascinantă, personaje fabuloase, cu care am realizat inteviuri suculente. Știați, bunăoară, că cel mai puternic om de pe planetă este luxemburghez?!? Citiți-mi cartea : ascunde nenumărate surprize! Și nu numai...
în titlu!”

La lansarea cărții sunt așteptați să ia cuvantul cei doi ambasadori - al României la Luxemburg și al Luxemburgului la București, precum și jurnaliști celebri: Lucian Avramescu, Mihai Tatulici, Alice Năstase, Cristian Brancu. Nu va lipsi, din prezidiu, personajul  îndrăgit al emisiunilor de odinioară ale Marinei, actorul Eugen Cristea de la Teatrul National.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod