Maria Constantin, dezvăluiri personale în noul album!

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a lansat azi, 12 martie, chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani “Viața mea e o poveste” - un nou album de muzică populară alături de Frații Ștefăneț și Orchestra Fluieraș din Republica Moldova.
Artista, studentă și la Conservator susține că acest nou album destăinuie capitole ale vieții sale. “În toate episoadele vieții noastre trăim cu așteptarea binelui, orizontul speranței ghidându-ne mereu în îndeplinirea idealurilor. Dacă speranța nu este în dialog cu șansa însă, aceasta va rămâne un ideal de neatins. 

Eu am sperat mereu să pot aduce cu cântecele mele bucuria în sufletele celor care mă apreciază și am avut șansa să întâlnesc acești oameni minunați și orchestra lor magnifică – Frații Ștefăneț și Orchestra Fluieraș.
Speranta presupune și dorință, o bună alegere a țintei, o corectă orientare și pentru ca ea să se materializeze a fost nevoie și de acest miracol al întâlnirii unor adevărați profesioniști fără de care acest album nu ar fi putut transmite bucuria, amarul, dorul și nemurirea acestor cântece. Și cum să ne imaginam speranța în afara căutarii unui sens al vieții, încercând să depășim obstacole, piedici sau furtuni transformându-ne aceste călătorii în povești pe care le istorisim celor care țin la noi. 

În aceste cântece orchestrate de Frații Ștefăneț am avut bucuria de a-mi spune povestea, ajutată și de buna mea prietenă Jeni Nicolau care m-a ajutat la textele pieselor, o poveste care continuă atât de frumos alături de publicul căruia mi-am pus sufletul pe tavă.
Pentru că fără Măria Sa, Publicul, nu aș însemna nimic! Lui îi mulțumesc că mi-a fost alături și tot lui aleg să îi destăinui capitole ale vieții mele  în cântecele acestui nou album. “Viata mea e o poveste” ...și sper să reușesc să patrund în sufletul tuturor iubitorilor de folclor cu trăirile, împlinirile și cantecele mele pe care vi le dăruiesc din suflet!”, a mărturisit Maria Constantin. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod