Maria Constantin a filmat in Cipru, clipul piesei "Mugur de dragoste"

Maria Constantin este interpretă de muzică populară şi a fost olimpic naţional la flaut. In anul 2005 a absolvit Liceul de Muzica si Arte Plastice “Contantin Brailoiu” din Targu Jiu – Sectia Flaut. In acest timp a obtinut numeroase premii si locuri 1 la olimpiadele judetene si nationale, fiind remarcata si apreciata ca una dintre cele mai bune eleve olimpice ale acestui liceu.

Fiind apropiata si cochetand in acelasi timp cu muzica populara, a fost incurajata sa participe la un mare concurs de muzica populara, ce avea sa ii schimbe viata in anul 2006. Obtinerea Marelui Trofeu la Festivalul “Maria Lataretu” a reprezentat un moment important.

Facandu-se remarcata prin calitatile vocale deosebite, in anul 2007 devine   solista profesionista si membra a renumitului Ansamblu Profesionit “Doina Gorjului”, fapt ce a dus la o ascendenta profesionala importanta pentru cariera ei.  Participanta la Vocea Romaniei,Maria Constantin a demonstrat abilitati de interpretare in domeniul muzicii usoare,cucerind publicul.

De curand, artista a dorit sa faca o schimbare, abordand un nou stil muzical si vestimentar,punand in valoare influentele folclorice ale melodiei balcanice,,Mugur de dragoste’’.

Pentru acest gen muzical a fost nevoie de o orchestra de muzica populara si de un band de muzica usoara, fiind compus din 24 de persoane. Maria,marturiseste ca este prima melodie in care canta si la flaut,melodia si textul fiind concepute chiar de ea si orchestrate de Marin Alexandru si Kiba Dachi,basistul artistului Mihai Margineanu.

Videoclipul melodiei,,Mugur de dragoste’’ isi incepe povestea pe plaiurile cipriote,in zona Pomos,o zona cu peisaje de vis pentru o poveste de dragoste nebuna,dintre doi indragostiti,el cipriot,ea romanca ce isi unesc destinele intr-un cadru mirific.

Nunta celor doi indragostiti este prezentata intr-un mod inedit,cu multa veselie si culoare,animata cu dansatori si muzicieni din Cipru,iar rolul secundar este interpretat de un dansator renumit in Cipru, Charis Pazaros.

Maria Constantin s-a lasat pe mainile dansatorului,Charis Pazaros pentru a deprinde dansul cipriot.
Pentru realizarea videoclipului a fost nevoie atat de o casa de productie din Romania,formata din Marin Dinescu,Albert Radu, Ana Maria Lungu cat si de o casa de productie din Cipru. Maria Constantin a petrecut 4 zile in Cipru, remarcabile , pline de daruire pentru realizarea videoclipului ,,Mugur de dragoste’’ , proiect ce aduce cu sine particularitate,perfectiune,arta din respect pentru publicul ascultator! Artista a fost nevoita sa scoata din buzunarul sau, o suma maricica, costurile ridicandu-se la 15.000 euro.

Lansarea teaserului va avea loc pe 1 iulie pe pagina de facebook a artistei https://www.facebook.com/mirelaconstantin.ro/?fref=ts, iar pe data de 5 iulie va fi lansat videoclipul, in premiera in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea de la Pro tv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod