Mai sunt trei zile până la prima ediție Uite cine dansează!

Luni, 6 martie, de la 20:30, începe Uite cine dansează!. Cele 12 perechi repetă zi de zi și învață stiluri de dans spectaculoase, pentru a crea un show formidabil, jurații se pregătesc să analizeze cât mai obiectiv performanțele concurenților, iar cei doi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cabral, sunt într-o formă de zile mari și abia așteaptă să le aducă românilor un spectacol grandios și foarte multă distracție!
În prima ediție LIVE Uite cine dansează! vom descoperi talentul nebănuit la dans al unora dintre concureți, dorința altora de a învăța și de a fi pe primul loc de fiecare dată, vom vedea perechi inedite și stiluri de dans care îi vor solicita pe toți foarte mult. Luni, Marius Manole ne va cuceri cu pasiunea unui tango argentinian, Oana Zăvoranu și partenerul ei vor dansa un cha-cha plin de energie și vibrație, iar Liviu Teodorescu se pregătește intens pentru a prezenta un moment perfect de jive.

Band-ul emisiunii, condus de Paul Ilea, și trupa de balet Cobo vor completa perfect întregul spectacol și vor aduce foarte multă culoare și strălucire în fiecare moment prezentat pe scena dansului.

Începând din 6 martie, românii vor intra în ringul dansului și vor urmări cele mai creative și originale coregrafii, momente incredibile de la repetițiile pentru showul LIVE și ipostazele inedite în care sunt puși concurenții, vor asculta comentariile spumoase ale celor patru jurați, Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu și Gigi Căciuleanu, și vor trăi magia dansului în fiecare luni seară, de la 20:30.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod