Lupta devine mai intensă la Vocea României Junior! Duminică,ultima rundă de audiții pe nevăzute

O nouă ediție Vocea României Junior, plină de veselie, entuziasm și de voci care promit să se facă auzite pe cele mai mari scene ale lumii, duminica aceasta, de la 20:30!
”N-am mai trăit în viața mea atâta fericire, mă simt ca un star!”, ”Vreau să cânt bine și sper să cânt bine și cred c-o să cânt bine!”, ”Eu cred că pot să întorc toate scaunele. Nimic nu e imposibil, atât timp cât crezi!” – acestea sunt câteva dintre cuvintele cu care vocile noii generații își vor porni călătoria în competiție!

Strategiile celor trei antrenori, Andra, Moga și Inna, par că se reinventează de la un show la altul. Dacă în ediția trecută, Andra a fost de partea lui Moga, acum ea va face echipă cu un concurent, pentru a-l ajuta să ia decizia corectă.
De cealaltă parte a baricadei, INNA și Moga se vor vedea singuri și, neștiind cum să reacționeze la rolul pe care și-l va asuma Andra, vor decide să facă front comun. ”Dar uite, ca să nu ne batem aici ca chiorii, ci ca clarvăzătorii, eu încep și-o laud pe INNA, și INNA pe mine”, va spune Moga.

În ultima rundă de audiții pe nevăzute, emoția va atinge cote nebănuite atât pentru copii, cât și pentru cei trei antrenori. ”M-ai făcut să tremur! Mi s-a făcut piele de găină, nici cuvinte nu mai am, așa de tare m-ai impresionat!, îi va spune INNA unui concurent.
”Cânți foarte sensibil și foarte mult și bine simți muzica!”, va sublinia Andra. Nici cei mici nu vor fi lipsiți de emoții, chiar dacă toți își vor dori să pară foarte puternici: ”Când am început piesa, mai ales la refren, am ridicat la un moment dat un vârf de picior și-mi tremura așa de tare...”, va spune unul dintre concurenți, reușind să stârnească reacții incredibile în rândul antrenorilor.

Diversitate de genuri muzicale și interpretări de senzație vor fi aduse duminica aceasta la Vocea României Junior de copii cu voci fenomenale și extrem de ambițioși!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod