Lumea cu Pacala- Teatru la HAPPYCINEMA

Duminică, 29 ianuarie de la 11:30 la HAPPYCINEMA® București din Liberty Mall are loc un eveniment inedit: spectacolul de teatru "Lumea cu Păcală", jucat în sala de cinema, cu actori, scenografie și muzică.

Dacă Ion Creangă, Ioan Slavici și Petre Dulfu s-ar fi hotărât să-și pună laolaltă snoavele și poveștile, "Lumea cu Păcală" ar fi fost deja un spectacol clasic. Piesă de teatru dinamică și amuzantă, cu înțelepciune populară condimentată de comicul de situație, "Lumea cu Păcală" este deopotrivă pentru copii și adulți.
Cele trei personaje - Boierul, Străjerul și Păcală - prind viață cu ajutorul tinerilor actori Alexandru Măndoiu (Păcală) și Petrișor Ionescu, care va interpreta un dublu rol (Străjerul/ Boierul).  Maria Simona Arsu, actriță premiată, și-a folosit de această dată creativitatea și talentul pentru regia spectacolului.


Spectacolul interactiv pentru copii “Lumea cu Păcală”, este plin de haz, antrenant  și aduce în prim-plan lumea satului românesc și cîteva dintre întîmplările prin care personajul titular a făcut carieră culturală.


Decorul şi elementele de costum  au ca scop apropierea copiilor de spaţiul etnografic autohton.  La baza acestuia stau cuvintele:  natural, viu, amuzant, educativ  şi  îşi dorește să se constituie într-un studiu asupra marilor teme şi motive din tradiţia românească.
Muzica este un alt element important în spectacolul “Lumea cu Păcală” şi vine să susţină autenticitatea atmosferei pitoreşti. Atât foşnetul copacilor, cât şi cântecul păsărilor constituie liantul invizibil între realitatea imediată a secolului în care trăim şi magia tradiţiei româneşti.

Sunteți așadar așteptați cu mic cu mare la HAPPYCINEMA®, care s-a deschis recent în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan.
Costul unui bilet pentru copii este 15 lei, iar pentru adulți este 20 lei.  Grupurile au parte de oferte speciale, la preț redus, pentru detalii și rezervări puteți suna la 0777 556 976.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod