Keo si Misty fac Ajunul la Piatra Neamt

Keo si Misty fac Craciunul la Neamt. Cei doi indragostiti vor canta pe 24 decembrie seara, la Curtea Domnesca din Piatra Neamt unde Consiliul Judetean a organizat Targul De Craciun. De cand sunt impreuna, Keo o promoveaza asiduu pe iubita lui, si o propune la toate concertele pe care le are, munceste serios ca sa o promoveze, si isi doreste ca in 2017 Misty sa intre pe piata radio cu niste piese de top.

Asa ca anul acesta in Ajun de Craciun va canta in deschiderea concertului lui. Tot el este cel care ii compune si piese. Relatia lor este din ce in ce mai solida, si si-au propus ca in viitor sa o oficializeze. Pe aceeasi scena cu ei, in seara de Ajun va urca si Amna.


Cei mai cunoscuti artisti din Romania au urcat si vor mai urca pe scena de la la Targul de Craciun de la Neamt, organizat de Consiliul Judetean, in frumoasa Curte Domneasca, decorata ca in povesti, cu o multime de luminite si brazi frumos impodobiti, cu patinoar, casute cu vin fiert, colaci, cozonaci si turta dulce, sarmale, dar si obiecte realizate de mestesugari si manufacturieri din zona.

Pana acum pe scena au evoluat Smiley, Lidia Buble, Nadir, Lora, Dorian Popa, Alexandra Ungureanu si multi altii. Daca mai toti artistii au cantat imbracati foarte gros din cauza temeperaturilor scazute, Dorian Popa s-a lasat la bustul gol spre deliciul asistentei.
Mai putin curajos a fost Nadir care a reusit sa ramana doar in tricou.

Nici Catalin Botezatu nu a ocolit Piatra Neamt in aceasta perioada, el a fost atat la targ cat si la o pensiune unde a facut pomana porcului alaturi de prieteni. Apoi s-a urcat pe scena si a cantat si dansat impreuna cu Lidia Buble.

"Piatra Neamt e un oras atat de frumos, e o destinatie turistica si trebuie promovata si vazuta ca atare, sunt convins ca acest targ va atrage in zona turisti si-i va motiva sa faca sarbatorile in zona Neamt. Traditiile aicisi-au pastrat parfumul de alta data, de la preparatele culinare specifice Moldovei, pana la colindatorii imbracati traditional, toate te invata sa traiesti cu bucurie aceasta perioada frumoasa a anului.
Curtea Domneasca, Cetatea Neamt, sunt locuri de o frumusete rara pe care trebuie sa le aratam si cu care trebuie sa ne mandrim. Am petrecut cateva zile de vis aici, am facut pomana porcului ca la noi la romani, am ascultat colinde, am cantat si m-am bucurat alaturi de artistii nostri care stiu sa faca spectacol in aer liber chiar daca afara e frig, e o atmosfera incredibila, si va inemn sa traiti si sa pretuiti sarbatorile in Romania, sunt mai frumoase ca oriunde in lume
", a declarat designerul.

Diana Dumitrescu a fost si ea in vizita la Neamt, actrita a ales sa imparta colaci calzi copiilor aflati la pationoarul din Curtea Domneasca.

"E tare frumos la Neamt, oamenii sunt calzi si primitori, atmosfera de sarbatoare domneste in tot orasul, targul de Craciun de la Curtea Domneasca concureaza cu succes cu toate targurile celebre din lume, iar asa pleiada de artisti ca pe scena asta, atat de variata si de atractiva, eu nu am vazut nicaieri.
Sa va mai spun ce bunatati am mancat aici, nici nu are rost. Spun doar atat: poale in brau
", a decarat actrita.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod