Jukebox & Bella Santiago lanseaza primul single si clip impreuna – “Vocea Ta”

Jukebox lanseaza “Vocea Ta”, primul single si videoclip alaturi de Bella Santiago. Piesa, compusa de Cristi Nistor, Bogdan Marinescu, Alex Luft, Alina Coltan si produsa de Luft Records, este ca o piesa de dragoste, despre cei ce iubesc si realizeaza prea tarziu fragilitatea unei relatii.
“Cand colegii de la Cat Music au ascultat piesa propusa de Luft Records, au zis: ‘Sigur o sa ii placa lui Vasilache!’. Chiar asa a fost, mi-a placut de la prima ascultare si in scurt timp eram deja in studio si lucram la ea. Mi-au placut mult versurile. Sunt genul de lucruri pe care si eu le-as spune femeii pe care o iubesc.”, declara Alex Vasilache, solistul Jukebox.

La inceputul anului, Bella Santiago, frumoasa filipineza care s-a facut remarcata la ‘Romanii au talent’ prin show-ul energic si vocea puternica, s-a alaturat trupei Jukebox.
“Pentru mine, a fost destul de greu sa cant in romana, dar pentru ca mi-a placut atat de mult piesa, am invatat si repetat versurile pentru a pronunta corect fiecare cuvant. Mesajul este unul foarte important. Dragostea adevarata este atunci cand il apreciezi pe celalalt, cu defecte si calitati, natural, exact asa cum este. Majoritatea barbatilor sunt atrasi in primul rand de look-ul unei femei, iar single-ul acesta demonstreaza ca inca exista iubire pura pe care o poti vedea in vocea persoanei iubite si in suflet.“, spune Bella.

“Povestea nu are deznodamant, unele iubiri sunt menite sa dureze ‘pana la adanci batraneti’, iar altele sunt pe o perioada mai scurta.”, adauga Alex Luft.

Bella a urmat cursuri de muzica de la varsta de 12 ani si a inceput sa cante in concerte publice si private in Filipine, Malaezia si Taiwan de la varsta de 15 ani.
La inceputul anului, artista a lansat primul single si videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley si compozitori internationali.

Jukebox (Alex Vasilache, Viorel Dodoc, Andrei Apostol, Ovidiu Condrea, Razvan Sofronescu, Sergiu Moldovan si Bella Santiago) este una dintre cele mai populare si mai apreciate trupe de live din Romania, cu peste 1600 de concerte la activ, trei albume si nenumarate participari la festivaluri, concursuri si emisiuni TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod