JO a avut primul microfon la vârsta de trei ani

După ce a avut un parcurs de success la X Factor, Jo a devenit treptat un nume important pe scena muzicii din România. Aceasta își amintește că primul microfon l-a avut la vârsta de trei ani, iar începutul în această industrie îl datorează profesoarei sale de muzică. Jo si-a inceput cariera muzicala facand parte din trupa de rock alternativ X-plod, singura trupa de rock formata din copii la acea vreme.

Artistei i-a fost greu să își convingă părinții să o lase să facă muzică, în ciuda faptului că aceștia erau conștienți de talentul lor: „Când eram mică stăteam în fața televizorului și cântam la reclame, iar ai mei s-au gândit că ar trebui să fac ceva cu muzica.
Până când nu am crescut și nu am ajuns prin clasa a cincea, nu am făcut nimic! Îmi doream mult să fac muzică știu că mă uitam la emisiunea „Numai cu acordul minorilor de pe TVR1 și m-am rugat mult de ai mei și până la urmă cea care i-a convins a fost profesoara de muzică de la școală, doamna Corina Drăghici căreia îi sunt recunoscătoare și în ziua de astăzi”
, mărturisește Jo.

Ajunsă acum în topurile muzicale românești, artista mărturisește că primul microfon l-a avut la vârsta de trei ani:  „Aveam un microfon de jucărie pe care îl am și acum.
Acum două săptămâni am ajuns acasă și l-am găsit cred că aveam trei ani când cântam la el. Era microfonul acela de jucărie verde cu un capăt portocaliu. Când l-am văzut mi-au dat lacrimile, nu îmi venea să cred! Practic el a fost primul meu mircofon”
, a completat aceasta emoționată.

Jo, pe numele ei Ioana Anuța a reușit în 2012 să se claseze pe locul al doilea în finala concursului „X Factor”. Ulterior artista a cunoscut succesul cu primul său single „Șoapte” care a strâns peste 18 milioane de vizualizări.
Aceasta a mai lansat single-uri precum „Mesajul meu” și „Cu un picior în rai”, dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Geørge (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumatate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe Youtube.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod