Ioana Lee către cititorii săi fideli: "Vă mulţumesc pentru critici"

Scriitoarea Ioana Lee a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea expunerii în România a celui de-al cincilea volum literar scris de ea. Într-una din ediţiile emisiunii "Ioana Lee Show" de la Nova TV, autoarea le transmite cititorilor săi emoţiile pe care le trăieşte cu doar câteva săptămâni înaintea evenimentului de lansare a cărţii "19 secrete japoneze pentru o viaţă mai bună", ce va avea loc pe 1 iunie, în cadrul Festivalului Internaţional de Carte "BookFest".

"Mulţumesc editurii RAO pentru sprijin, traduceri şi toată implicarea echipei editoriale pentru ca produsul literar să fie realizat la timp şi de calitate. Sunt emoţionată, ca înaintea fiecărei lansări, despre cum va fi primită şi citită cartea, dacă va stârni interes şi dacă se va vinde la fel de bine ca celelalte lucrări ale mele. Emoţiile acestea mă motivează permanent să mă autodepăşesc, să dau tot ce e mai bun din mine. Am devenit scriitoare întâmplător dar am continuat în această meserie datorită vouă, celor care mă urmăriţi, care îmi împărtăşiţi ideile voastre despre ceea ce scriu.

Vă mulţumesc pentru critici, sugestii şi păreri. Toate sunt lecţii de viaţă de la voi cei care îmi sunteţi cititori fideli. Eu mă adresez publicului meu, cel care îmi înţelege stilul subtil şi autoironic, mai ales când mă compar cu scriitorii ale căror cărţi se vând la nivel mondial", a declarat Ioana Lee în cadrul emisiunii sale de la Nova TV.


"19 Secrete Japoneze pentru o viaţă mai bună" identifică şi promovează gânduri şi convingeri pe care japonezii le-au dezvoltat şi cercetat de-a lungul secolelor, cu scopul de a le insufla oamenilor dorinţa pentru profunzimea şi calitatea existenţei lor pe Pământ.

Este o carte motivaţională, fiind inspirată din estetica şi filozofia japoneză, preserată cu exemple din timpul existenţei scriitoarei în Japonia.   


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod