Întăreşte-ţi imunitatea organismului cu Imunoprotect de la Doppelherz

Imunoprotect conţine în principal ulei de chimen negru, din seminţe de Nigella sativa, folosite de mii de ani de popoarele din Orient pentru menţinerea sănătăţii.

Imunoprotect conţine în principal ulei de chimen negru, din seminţe de Nigella sativa, folosite de mii de ani de popoarele din Orient pentru menţinerea sănătăţii.

Acest ulei miraculos are peste 50% acizi graşi polinesaturaţi Omega 6 esenţiali în imunitate, protecţie celulară şi în schimburile metabolice. Pentru eficienţa maximă, produsul mai are în compoziţie Vitamina E, Biotină şi Seleniu. Vitamina E şi Seleniul joacă un rol important în protecţia celulelor de radicalii liberi, iar Biotina intervine în metabolismul grăsimilor şi în sănătatea
pielii.

Combinaţia complexă a substanţelor active din Imunoprotect de la Doppelherz este unică, fiind în acelaşi timp imunostimulatoare, bronhodilatatoare, antihistaminică şi antialergică.

Produsul este disponibil în farmacii la preţul recomandat de 45 Ron.

 

Imunoprotect Junior pentru copii

Capsulele Imunoprotect Junior de la Doppelherz oferă organismului micuţilor componentele indispensabile ale uleiului de chimen negru, din seminţe de Nigella sativa, în combinaţie cu Vitaminele A, C, D, E şi Zinc. Uleiul extras din chimen negru conţine acizi graşi polinesturaţi Omega 6, care nu pot fi sintetizaţi de către organismul copiilor, dar sunt esenţiali pentru metabolismul acestora. Pe lângă acestea Vitamina D este necesară pentru creşterea normală şi dezvoltarea sistemului osos la copii.

Imunoprotect Junior se găseşte în farmacii la preţul recomandat de 22 Ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod