Inca putin pana la concertul LP de pe 24 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti

LP, vedeta rock arhetipala cu un stil inconfundabil, care s-a facut cunoscuta pretutindeni cu hitul“Lost On You“, va reveni pentru a treia oara in Bucuresti, pe 24 iunie, la Arenele Romane, cu un turneu ce promoveaza cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth. Concertul este organizat de Events.
La nici 4 ani de la lansarea "Lost On You", piesa a depasit peste 500 de milioane de ascultari si a fost in fruntea topurilor muzicale in peste 13 tari, parand sa fi capatat o viata a sa proprie si ajungand favorita ascultatorilor oricarui gen muzical. Prezenta de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce in Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artista isi vede muzica – necenzurata si autentica.

LP a lucrat la acest album inca din 2017, impreuna cu colaboratorul si producatorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambassadors, Skylar Gray] si scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creeaza intre inima si gura, albumul aduna atat piese melancolice si melodii pline de speranta, ce origineaza din acelasi loc.

In deschiderea concertului, publicul o va putea asculta pe Delia Rus, una dintre cele mai sincere aparitii in perisajul muzical recent.
Dupa debutul din 2016 cu piesa "Daca pleci", ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizari in primul an de la lansare, a ajuns rapid in lumina reflectoarelor, fiind invitata sa cante la premiera filmului Atomic Blonde.

Regulament si acces public

Pentru ca spectatorii sa aiba parte de cea mai frumoasa experienta la concertul LP, ii rugam sa citeasca si sa respecte urmatorul regulament.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Copiii sub 5 ani, insotiti de parinti, beneficiaza de intrare gratuita.
Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.
Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul Arenelor Romane.

Accesul publicului in incinta se va face incepand cu ora 19:00 iar concertele vor incepe la ora 20:00 (Delia Rus) si 21:00 (LP).

Persoanele cu afectiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate sa se inregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.


In caz de ploaie, se recomanda folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis in incinta locatiei.

Este interzis accesul cu bauturi imbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale.

Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannerelor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica.

Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta locatiei si a perimetrului acesteia.

Persoanelor sub varsta de 18 ani le este strict interzis accesul in locuri unde se servesc bauturi alcoolice sau se incurajeaza fumatul.


Este interzisa folosirea injuriilor in incinta locatiei.

Biletele pentru concert sunt inca disponibile, la preturile de 139 lei pentru Access Normal si 219 lei pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod