Hiromi & Edmar Castaneda - Primul concert dedicat pianului si harpei, deopotriva!

Hiromi & Edmar Castaneda fac declaratii in premiera cu privire la aceasta speciala colaborare, o experienta muzicala intensa si extrem de surprinzatoare pentru toti cei care se vor gasi la Ateneul Roman pe data de 21 octombrie, incepand cu ora 20.00! “Cand am vazut-o pe Hiromi pentru prima oara, la Montreal, a fost absolut fantastic. Energia pe care o debordeaza in momentul in care canta la pian, un stil atat de diferit fata de alti cunoscatori ai pianului, este pur si simplu... wow! Am fost cu adevarat emotionat si impresionat de felul cum aborda acest instrument. Cred ca este inceputul relatiei dintre pian si harpa sau dintre Japonia si Columbia (rade!).
Clar e doar inceputul. Va fi atat de multa muzica, atata pasiune pentru viata
”, a declarat Edmar Castaneda.

Cand l-am vazut pe Edmar, in Montreal, am stiut din prima clipa ca impartasim acelasi limbaj muzical. Am stiu ca ne vom conecta imediat la universul muzical. Iar cand am inceput sa cantam impreuna a fost... magnific, magic iar chimia dintre noi a fost minunata. Aceasta relatie muzicala va creste, va evolua. Fiecare concert este ca un nou inceput, este altceva. Este diferit, exact ca in viata. Ma bucur de orice moment! De fiecare data cand suntem pe scena vedem lumea extaziata, surprinsa. N-au auzit niciodata o harpa sunand in acest fel sau n-au auzit niciodata o combinatie atat de interesanta intre pian si harpa.
Este o experienta noua pentru toti, inclusiv pentru noi doi
”, a conchis Hiromi.

Compozitoarea si pianista japoneza – HIROMI, 38 de ani - cunoscuta pentru talentul exploziv si feeling-ul absolut uimitor prin care imbina felurite sonoritati in piesele sale (jazz, rock progresiv, sonoritati fusion, muzica clasica), cea care la 17 ani incepea colaborarea cu muzicianul Chick Corea, va interpreta live muzici alese alaturi de un alt mare talent, impresionantul harpist de muzica jazz, latin-jazz, columbianul Edmar Castaneda, 39 de ani.  Muzica ei amestecata cu sarmul si spiritul absolut coplesitor te transporta pe culmi sonore inimaginabile, este de parere renumitul pianist Ahmad Jamal.
Doi artisti desavarsiti, doua personalitati puternice si exuberante, debordand de energie creativa si culoare muzicala, intr-un singur si minunat concert desfasurat la Ateneul Roman!

Cum  s-a nascut aceasta colaborare? In 2016. La Festivalul International de Jazz de la Montreal. El, Edmar Castaneda, canta in deschiderea concertului ei, HIROMI. Instant a ramas vrajita de incredibilul harpist. Ascultandu-i vasta muzicalitate, HIROMI deja isi imagina o colaborare cu Edmar. Dupa ce au cantat impreuna in clubul de jazz Blue Note din New York, cei doi muzicieni au dezvoltat o intensa conexiune artistica si... un duo electrizant avea sa se nasca!

Portile se vor deschide de la ora 19.00.
Este interzis accesul cu camere foto profesionale, cu exceptia fotografilor acreditati. De asemenea, filmatul, fotografiatul sunt interzise pe toata durata concertului, inclusiv cu telefonul mobil!Pretul biletelor este urmatorul: Categoria VIP - 450 lei; Categoria I - 250 lei. Biletele se gasesc pe: eventim.ro; iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro;
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod