HaHaHa Production lansează în România Gianni Kosta feat. Belle - „Sirius”

HaHaHa Production lansează în România piesa „Sirius”, o colaborare a DJ-ului, producătorului și remixer-ului Gianni Kosta cu artista olandeză Belle.
„Sirius” este o piesă care ne duce cu gândul la vară și care pune în valoare talentul DJ-ului pentru producțiile deep house. Single-ul a atins locul 1 în Top 100 Chillout tracks pe Dj Tunes la doar câteva săptămâni de la lansarea pe platformă.

Gianni Kosta este un DJ, producător și remixer care și-a câștigat popularitatea prin numeroase remix-uri de succes. Între acestea se află și varianta sa la piesa „Are You With Me” a celor de la Lost Frequencies, un remix oficial lansat sub umbrela Armada Music.
Totodată, piesa „Confident” a lui Demi Lovato a beneficiat de un remix făcut de Kosta, lansat de Hollywood Records.

Astăzi, Gianni Kosta este un artist care nu lasă pe nimeni indiferent, dând întotdeauna o energia bună publicului său. Perfecționist și pasionat, Gianni Kosta pune accentul în toate producțiile sale pe o abordare mai profundă a sunetului și pe atmosferă. Încearcă mereu să spună o poveste prin sunete, într-un stil deep house și melodic deep house.

„Sirius” a fost lansată la nivel internațional de The Bearded Man Records, afiliat Armada Music.
Pentru a asculta piesa „Sirius”, click aici: https://youtu.be/uiwvXKkdMxo

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod