HaHaHa Production lansează Aston Merrygold - "One Night in Paris"

HaHaHa Production lansează în România „One Night in Paris”, piesa artistului britanic Aston Merrygold, fost membru al boy band-ului JLS (Jack the Lad Swing), care s-a făcut cunoscut în timpul show-ului The X Factor UK 2008. Piesa este compusă de Edwin Serrano, Eritza Laues, Andrei Mihai, Serban Cazan, Dorian Micu și Theea Miculescu și produsă de Andrei Mihai în studiourile HaHaHa Production.

„<<One Night in Paris>> este o piesă funny, sexy, <<inspirată de muzica lui Prince>>, cu un sound diferit față de tot ce am lansat până acum.

Este o piesă pe care am iubit-o din ziua în care a fost scrisă și mă bucur să o împărtășesc cu voi", a spus Aston Merrygold despre single-ul său.

HaHaHa Production produce în acest moment muzică pentru 90% dintre artiștii din piața românească și nu numai. Muzica noastră a depășit granițele țării, iar colaborarea pe care o avem cu Aston Merrygold este doar un exemplu,” a declarat Șerban Cazan, Head of Producers HaHaHa Production.

Ca parte a fenomenului pop JLS, Aston s-a bucurat de un succes extraordinar cu cinci single-uri de top și patru albume foarte populare.

Single-ul său de debut în cariera solo, "Get Stupid", a fost primit extrem de bine la nivel internațional, câștigând discul de platină în Australia și clasându-se pe primele locuri în topurile radiourilor din Europa. Aston este un fan convins al muzicii pop, iar rădăcinile viitorului său album, "Show Stopper", se află în muzica artiștilor care i-au influențat copilăria -Michael Jackson, James Brown, Usher și Justin Timberlake –, dar  în în visul său, acela de „ a face muzica pe care o simt și de a lua propriile decizii.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod