Giorgos Tsalikis: “Iubesc Romania, este a doua tara pentru mine si sunt pregatit sa-mi fac noi prieteni”

Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, spune ca iubeste Romania, pe care o considera a doua tara si de-abia asteapta super petrecerea pe care o va oferi de Valentine’s Day in BOA Club, la invitatia Vreau Bilet si cu sprijinul Uniunii Elene din Romania.
“Eu ma simt foarte mandru, iubesc Romania, vin in fiecare an, este ca a doua tara pentru mine si familia mea, am multi prieteni si sunt pregatit sa imi fac noi prieteni. Imi place foarte mult si limba romana. Stiu de toate si lucruri bune si mai putin bune, cum ar fi injuraturile, sunt ingenioase”, spune amuzat Giorgos.

Artistul isi doreste o atmosfera plina de iubire, energie si distractie la concertul pe care il va sustine de Valentine’s Day: “O sa fie un party cu muzica plina de energie, greceasca, dar care seamana foarte mult cu energia pe care o cunosc, a romanilor.
Imi place mult si muzica populara si cea moderna romaneasca care se aude peste tot in lume. Marti va asteptam la un party cu distractie multa, cu un repertoriu plin de energie si piese cunoscute grecesti noi si vechi”, adauga Giorgos Tsalikis.

Intrebat care sunt preparatele culinare romanesti de care ii este dor si pe care ar vrea sa le savureze la vizita pe care urmeaza sa o faca in Romania, Tsalikis a recunoscut fara sa stea pe ganduri: “Cascaval pane neaparat, sarmale cu mamaliga,  ciorba de vacuta si papanasi cu cirese.
Doua portii daca se poate J”

Cu fiecare ocazie, Giorgos Tsalikis le vorbeste prietenilor, fanilor de Romania: “Mi-e dor de Romania in fiecare an si venim foarte des. Au fost anii mei cei mai frumosi, cei mai fara griji, fara probleme. In urma cu 6- 7 ani, o prietena foarte buna a facut o emisiune la televizunea nationala a Greciei, a venit cu echipaj mare in Romania si le-am prezentat Bucurestiul, Poiana Brasov, Constanta, le-am aratat cum se comporta romanii, cum se distreaza”, povesteste Giorgos Tsalikis.

La concertul lui Giorgos Tsalikis, organizatorii Vreau Bilet au pregatit si o surpriza pentru cuplurile iubitoare de muzica greceasca.
Pe baza biletelor de intrare, o pereche de indragostiti va primi in dar de Valentine’s Day bilete la urmatorul concert muzica greceasca organizat de Vreau Bilet: cel sustinut de George Dalaras, pe 5 mai, la Sala Palatului.

Biletele de acces la concertul lui Giorgos Tsalikis au pret unic de 100 de lei si pot fi procurate online de pe www.vreaubilet.ro si de la BOA CLUB (informatii la 0736300700). Biletele garanteaza accesul la concert, consumatia din club va fi achitata separat. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod