Gică Petrescu, Britney Spears, Prince, Andrea Bocelli și Julio Iglesias,pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

Transformări de senzație, muzică bună cântată live, vedete adevărate și multă veselie și în această sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.
Lidia Buble va fi Britney Spears, celebra artistă supranumită de presa de peste Ocean “Prințesa muzicii pop”, Sebastian Muntean va avea dificila misiune să-l imite pe genialul Prince, iar Cezar Ouatu va realiza un moment unic de petrecere, alături de Taraful Silvian Voicu, transformat în extraordinarul Gică Petrescu.
Julie Mayaya va deveni pentru o seară nonconformista regină a hip-hop-ului internațional Nicki Minaj, CRBL va cânta “Sus în deal”, ca Mihai Constantinescu, în vreme ce Anisia Gafton va fi delicata artistă basarabeană Anastasia Lazariuc.
Adriana Trandafir va interpreta “Kalinka” în travesti, personajul său din această seară fiind Ivan Rebroff, un celebru cântăreț de operă german, Alin Pascal va cânta “Quizas”, o cunoscută piesă cubaneză, în varianta foarte specială a toscanului Andrea Bocelli, în timp ce Ramona Bădescu se va transforma în minunatul artist Julio Iglesias.
Pepe, invitatul permanent al show-ului, și Alin Pascal vor cânta în deschiderea galei, transformați în Fab și Rob de la Milli Vanilli.
Ca de obicei, acest moment special nu va fi punctat de la masa juriului de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.
Care concurent va reuși să impresioneze cel mai tare cu transformarea sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod