Ferma vedetelor se pregătește de o nouă săptămână plină de răsturnări de situație

În această seară, de la ora 20:00, Ferma vedetelor dă startul unei noi săptămâni pline de surprize pentru fermierii rămași în concurs având ca țintă marele premiu de 50.000 de euro și titlul de Fermierul anului!

Nea Rață este pus pe treabă și își dorește să scoată tot ce e mai bun din fermierii săi! Până acum ei i-au demonstrat că pot să muncească, să aibă grijă de animale și să le respecte, iar în același timp pot să glumească, să cânte și să se simtă bine lucrând la sarcinile primite cu voie bună.

Monica Bârlădeanu, numită și doamna dirigintă, le va citi fermierilor scrisoarea lăsată de Rona după ce a părăsit ferma. Scrisoarea Ronei va da naștere la discuții, iar alegerea ei pentru următorul fermier al săptămânii va fi un șoc pentru toți ce prezenți la masă, iar pentru alții o sentință clară.

Titlul de fermier al săptămânii este o datorie greu de dus pentru fiecare dintre ei deoarece prieteniile închegate în casă sunt profunde, iar fiecare decizie impusă de regulile jocului este luată personal de ceilalți participanți.

Rona a lăsat în urma ei un nou fermier șef organizat, care își dorește să ducă la bun sfârșit toate sarcinile date de Nea Rață, să lucreze ca o echipă și să demonstreze ca spiritul frumos al fermei de la început este încă acolo.  

Cum se descurcă Rona în exil, ce animale sălbatice dau târcoale fermei noaptea, cine este noul fermier al săptămânii, dar și ce lucruri extraordinare vor învața să facă concurenții, rămâne de văzut, de la ora 20:00, numai la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod